pH jutiklis

W

wakaka

Guest
Labas, Aš norėčiau žinoti, kokio tipo pH davikliu yra suderinama su IPS. iš tikrųjų aš galiu rasti, bet tel jutiklį, kuris gali sąsaja su mikrokontrolerio, bet kokius pasiūlymus? PLZ help, thankx

wat apie drėgmės jutiklis? wat radau http://www.futurlec.com/Temperature_Sensors.shtml , kuris i pelėkas arklys, pavyzdžiui, kaip atrodo, pavyzdžiui, naudojant I2C bendrauti su mikrovaldikliu. Ar yra bet drėgmės jutiklis, kuris yra kažkas panašaus LM35 (temperatūros jutiklis), kuriais oro drėgmė yra proportiional įtampą ..... thanx.

[Quote = IanP] Norėdami prijungti pH jutiklis, IPS, jums reikia aukšto impedanso signalo kondicionavimas grandinės .. Štai vienas pavyzdys: h ** p: / / damien.douxchamps.net / elektros / ph_meter.php Linkėjimai, IanP [/quote] aukščiau schema teigia 0.02pH tikslumą, o jungtis, naudojama pH zondo tai su gana didelis leackage dabartinės DB15. Kiekvienas, kuris kada nors padarė pH-metras, žino, ką tai reiškia ... BTW, kokia konfigūracija yra IC1? Galėtų būti padaryta nenaudojant 100M rezistorius? : D

vietos rinkos pH zondas yra prieinama, tačiau, 4 rūšių 1] tipo stiklo pH zondas 2], keramikos tipo pH zondas 3]? 4 pavadinimas]? pavadinimas tada kokio tipo man reikia pirkti, kad signalas ir kondicionavimas CKT gali būti naudojamas. ačiū

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back