Perla scenarijus

K

Kuzito

Guest
Labas,
Aš Visual Basec 6 kodas:
--------
Private Sub cmdOff_Click ()
Su MSComm1
"įsitikinkite uosto szeregowego yra atvira
Jei. PortOpen = False Tada. PortOpen = True
"siųsti duomenis
. Output = Chr $ (255)
. Output = Chr $ (1)
. Output = Chr $ (0)
End With 'MSComm1
End Sub

Private Sub cmdOn_Click ()
Su MSComm1
"įsitikinkite uosto szeregowego yra atvira
Jei. PortOpen = False Tada. PortOpen = True
"siųsti duomenis
. Output = Chr $ (255)
. Output = Chr $ (1)
. Output = Chr $ (1)
End With 'MSComm1
End Sub
-------------

Can someone help me su konvertuoti šį kodą į PERL programinį kodą?
Thank you in advance

Dėl pirmojo klausimo aš tai yra tikslas?Visual Basic yra Windows tik kalbos, ir Perl yra namuose "Unix / Linux / FreeBSD sistemą.Ar Jūs bandote uostų funkcionalumą Windows programą į kitą operacinę sistemą?Ar jūs tikrai nustatyti naudojant Perl?

Jei bandote uosto programą, ir esate pasiruošę išleisti pinigų sprendimas,
galite bandyti REALbasic (www.realbasic.com), kuris yra funkcijos, leidžiančios jums sukurti Windows, Mac OS ir Linux, ir yra labai panašios kalbos į VB.I've done gana daug serial port programavimo REALbasic.

Jei jis yra Perl norite tada kas OS tu plėtojama?Ar programoje reikia GUI (nuo jūsų VB programa buvo)?Yra keletas GUI galimybės Perl.Vienas iš labiausiai paplitusių yra TK dalykėliai (Perl / TK).

Patekimas į uosto szeregowego tikriausiai bus priklausys nuo KT taip pat.Manau, galima naudoti Perl open () funkciją, kuri veikia kaip C funkcija fopen () ir gali būti naudojami uosto szeregowego apie * NIX sistemas.

Hope this helps, kad pradėti nuo.

Sveiki, Dėkojame, kad Kuzito, kas iš tikrųjų išsiųstas šiuo klausimu mano vardu, kad papratimas žino atsakymus į klausimus.Su VB6 kodas jis išvardytų kontrolės aa paprasta relės prijungti per USB, Windows kompiuteryje įdiegta Xitami serveryje.Tikslas yra naudoti šį Relay pereiti linijos įjungimo / išjungimo iš tinklalapio.Aš rasiu Perla scenarijus kontrolės X10 kontroliuojamas maitinimo įtaisai ir naudojami jie sėkmingai, tačiau tikimės rasti Perla scenarijus naudoti relės pereiti žemos įtampos, pavyzdžiui, pagrindinio baterijos / Svogūnėlių grandinės pradžioje.Aš naujokas šioje tačiau buvo sėkmingi Perla ir tinklą X10 prietaisai Norėčiau lazdelės su juo žemosios įtampos jungiklis per.Labai ačiū už bet kokią pagalbą gali suteikti.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back