perl scenarijų

S

selvaraja

Guest
Hai guys

Ar kas nors žino, kaip wite perl scenarijų .... Kaip pereiti apie tai .... bet geriausia ir lengvai suprantama vadovai ... knygų ... tt

http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=66591&highlight=perl knyga

Išbandykite šią svetainę

http://iis1.cps.unizar.es/Oreilly/perl/

mokytis perl.

labas,
gali kas nors atsiųsti minkštą kopiją Įsisavinimas perl / TK nuo O'Reilly ..

ačiū

jigjack rašė:

labas,

gali kas nors atsiųsti minkštą kopiją Įsisavinimas perl / TK nuo O'Reilly ..ačiū

Čia yra doc perl
mokytis ir smagiai
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

pabandykite perl 20 dienų

Išbandykite tai, perl Pavaru knyga

Norėčiau sužinoti, ar yra kokių nors pavyzdžių perl scenarijų, susijusių su prieigos ir imituoti grandinių Takt?
ačiū.
srivats

Ar Perl naudinga analogas dizainą?Could somebody pateikti pavyzdžiai naudoti Perl?

Negaliu atspėti, ką Perl yra naudojami analoginiai dizainas.

Humungus rašė:

Ar Perl naudinga analogas dizainą?
Could somebody pateikti pavyzdžiai naudoti Perl?Negaliu atspėti, ką Perl yra naudojami analoginiai dizainas.

Great!

Bet, kaip aš nieko nežino apie Perl,
negaliu atspėti, ką programa daro.

Aš paklausti kas nors paaiškinti, kas Perl scrpting naudojamas ir analoginių ir skaitmeninių projektavimo srautus.I
don't paklausti kas duoti pavyzdį kodai.

Ei Jimjim,

Ar galite skaityti?Aš paklausti kas išmokyti mane Perl.I'm just asking ką Perl yra naudinga.

JimJim, dėkojame už dalyvavimą, tačiau sustabdyti komandiravimo niemy atsakymai be laiko skaityti, ką žmonės paprašyti.

Prašome niekas, kodėl analogas dizaineris turėtų mokytis Perl.Prašome paaiškinti su pavyzdžiais.

Humungus rašė:

Ei Jimjim,Ar galite skaityti?
Aš paklausti kas išmokyti mane Perl.
I'm just asking ką Perl yra naudinga.JimJim, dėkojame už dalyvavimą, tačiau sustabdyti komandiravimo niemy atsakymai be laiko skaityti, ką žmonės paprašyti.Prašome niekas, kodėl analogas dizaineris turėtų mokytis Perl.
Prašome paaiškinti su pavyzdžiais.

Max JiJim,

Tai atsakymas Aš ieškau ;-)

Ačiū dabar už atsakymą.

Ar žinote, kad bet kokia nuoroda fro kurie liesos perl su pavyzdžiais projektuotojai gali susidurti.Bet kokiu atveju, aš pradėti nuo pagrindinio Perl dokumentus.

Aš jums susisiekti, jei turite klausimų.

Iki greito

Humungus rašė:

Max JiJim,Tai atsakymas Aš ieškau ;-)Ačiū dabar už atsakymą.Ar žinote, kad bet kokia nuoroda fro kurie liesos perl su pavyzdžiais projektuotojai gali susidurti.
Bet kokiu atveju, aš pradėti nuo pagrindinio Perl dokumentus.Aš jums susisiekti, jei turite klausimų.Iki greito

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back