[PERKELTA] RCD ir MCB klausimai

N

neko_whisker

Guest
Sveiki, Ar tai teisinga, kad yra dviejų tipų apsaugos kiekvienas elektros vartotojų vienetas? KODAS ir MCD? Man buvo paprašyta padėti pakeisti nekokybiški elektros lizdo mano geras draugas namuose naktį. Po patikrinimo su MCB ir elektros lizdo, aš išjungtas MCB, kad yra prijungtas, kad sugedęs elektros lizdo. Kodėl KODAS kelionę, o aš pakeisti lizdo? Man pavyko pakeisti throughtout užtemdymas naktį su degiklio lizdo. Jūsų pagalba bus vertinama Klemensas

Atsiprašome už mano blogas anglų. sakei apie jungtuvo tipo Liekamosios srovės įtaisai (RCD), jei turime elektros tinklo, tada KODAS gali nutrūkti elektros nutekėjimo. aš manau, kad laidais ar prietaisas gal šiek tiek nutekėjimas į žemę (namuose struktūra) pakeisti.

Ne jie yra skirtingi kiekvienam tikslui. Jie yra sudedami kartu, tame pačiame vienete. Maniau, kad MCB off, būtų pakankamas ir saugus pakeisti elektros lizdo. Live viela turi būti ne gyvas MCB off. Ar shorting neutralus ir įžeminimo laidas gali sukelti KODAS užkliūti? Atlaidus

Kaip čia jokių atsakymų? Aš esu ne vietoje? Aš maniau, kad nieko nėra taip arti elektronikos būtų laikomas ne į temą. O ateiti ..... , jei žinote greitai rasti atsakymą, tačiau nesuteikia, aš būsiu miręs kitą dieną! Atlaidus

[Url = "http://en.wikipedia.org/wiki/Residual-current_device"] KODAS [/URL] [URL = "http://en.wikipedia.org/wiki/Circuit_breaker"] MCB [/URL] Tai priklauso nuo to, jei MCB yra vienguba arba dviguba polių. Jei jis yra vienas polius, tada jis bus tik išjungti gyventi. Tai gali būti rizikinga, jei jūs nežinote,, kad gyventi ir neutralus teisingą keliu. Neutralus ir žemėje, nebūtinai tuo pačiu potencialo - galite gauti keletą voltų skirtumas. KODAS aptinka gyvais ir neutralios srovės. Neutralus sukurti mažos įtampos srovė, kai jūs liečiate. Kad dabartinės negali būti suderinti su tą pačią sumą gyventi, todėl bus kelionė. Turiu perkelti šią temą į labiau tinkamas forumas. "Off topic" pokalbis yra diskutuoti ne apie elektronika, tokių kaip "Koks mobilusis telefonas jums?", "Koks jūsų mėgstamas filmas?" tt Žmonės, kurie čia atsakyti į elektroninius klausimus nėra paprastai atrodo. Keith.

Dėka Keith, Phew ... Mano kojos vis dar kicking gyvas Klemensas

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Pranešimas Parašytas 16:13 ---------- Ankstesnis 16 : 05 ---------- </span></span>
Sveiki, Keith, Taigi Ar tai reiškia, kad kiekvieną kartą, aš darau visus elektros tinklo pakeitimus, turiu nustatyti KODAS ne? Atlaidus

Taip, jei MCBs tik vieną polių. Jei pažvelgti į MCB dalies numeris, tada jums turėtų galėti patikrinti, jei tai vieno ar dviejų polių, tačiau jei kyla abejonių, nužudyti, o visa ši grupė, nei sau. Mano namuose Turiu šių bet jie tik vieną polių. Keith

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Pranešimas Parašytas esant 09:22 ---------- Ankstesnis po 09:19 --- -------</span></span>
Beje, dvigubo polių tie "atrodo" dvigubo polių: [url = "http://uk.farnell.com/merlin-gerin/c60hd206/mcb -6a-2pole-type-d/dp/1421170 "] dvigubą polių [/URL]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back