perjungti kondensatorių ir serijos baterijos išlyginimo

iki žinau neradote atsakymo į savo klausimą [ color = "Silver"] [size = 1 ]---------- Pranešimas Parašytas 12:16 ---------- Ankstesnė žinutė buvo 11:53 ------ ----[/SIZE] [/color]
i žinau, kad TxI = CxV, bet aš supainioti, srovė, gali baterija (3.3V, 10Ah) suteikti gali viršyti 10, jei kondensatorius yra prijungtas tiesiogiai prie akumuliatoriaus? siekiant sumažinti laiko apmokestinimo pajėgumai?

Aš atsakė, kad klausimą Pranešimas # 2 už praėjusius siūlai. Jūs turite nepateikė jokios papildomos informacijos apie kokia baterija, išskyrus tai, kad yra "ličio jonų" ir tariamai vertinta 10AH (Ampervalandė). Yra didelė tikimybė, atsakymas į jūsų klausimą, "Ar baterija teikia daugiau nei 10A dabartinis" yra Taip . Jonas

Aš atsakė, kad klausimą Pranešimas # 2 už praėjusius siūlai. Jūs turite nepateikė jokios papildomos informacijos apie kokia baterija, išskyrus tai, kad yra "ličio jonų" ir tariamai vertinta 10AH (Ampervalandė). Yra didelė tikimybė, atsakymas į jūsų klausimą, "Ar baterija teikia daugiau nei 10A dabartinis" yra Taip . Jonas
tai baterijos [url = http://www.chinaheadway.com/en/productsh.asp?id=187] Headway baterijos, ličio baterija, maitinimo ličio baterija, E-dviratis ličio baterija, E- variklio dviračiu Li-Ion baterija, E-automobilių ličio baterija, Auto Start ličio baterija, didelis įrangos atsarginės ličio baterijos, atsarginės avarinio elektros energijos ličio baterijos, ličio [/url] Žinau, kad baterija gali pagaminti daugiau nei 10A, bet jei kondensatorius yra prijungtas, ar pajėgumai absorbe daugiau 10A siekiant už tai?

Čia yra automatizuotas skaičiuoklė apmokestinimo kondensatorius [url = http://hyperphysics.phy-astr.gsu.edu/hbase/electric/capchg.html # c1] Įkrovimo kondensatorius [/url] Išbandykite save ....... ....... su R = 0.1ohm _ C = 470μF _ Ustart = 3.3V RCtime konstanta = 47μs metu = 0 ................... Icharge = 33A metu = 10μs .............. Icharge = 26.7A metu = 50μs .............. Icharge = 11.4A metu = 100μs ............. Icharge = 3.9AI manote paleidimo srovė yra mažesnė nei šios (cheminių reakcijų baterija decelerative funkcija) linkėjimai kak

Čia yra automatizuotas skaičiuoklė apmokestinimo kondensatorius [url = http://hyperphysics.phy-astr.gsu.edu/hbase/electric/capchg.html # c1] Įkrovimo kondensatorius [/url] Išbandykite save .............. su R = 0.1ohm _ C = 470μF _ Ustart = 3.3V RCtime konstanta = 47μs metu = 0 ................... Icharge = 33A metu = 10μs .............. Icharge = 26.7A metu = 50μs .............. Icharge = 11.4A metu = 100μs ............. Icharge = 3.9AI manote paleidimo srovė yra mažesnė nei šios (cheminių reakcijų baterija decelerative funkcija) linkėjimai kak
Aš suprantu tai, bet kai aš prijungti tiesiogiai kondensatorius su baterija, withour atsparumą, ar pajėgumai obsorbe dabartinės daugiau tada 10A (teikia baterija?

Pradinį mokestį srovė yra valdoma baterija ir kondensatorius serijos atsparumo ir papildomų resististive ir reaktyviosios grandinės varžą. Darant prielaidą, kad baterija ir kondensatoriaus varža gali būti apibūdinta vienu serijos rezistorius (kuris yra ne visai tiesa) ir grandinės inductances gali būti ignoruojamas (priklausomai nuo nustatymų), atsakingas už operacijos galima apibūdinti paprasta Parodomoji funkcija. Jei induktyvumas klausimais, gausite antrosios eilės diferencialinė lygtis su labiausiai tikėtina, virpesių sprendimas. Taigi, ką jums reikia žinoti, norint atsakyti į klausimą, tiksliai? - Baterijos vidinė varža. Pagal duomenų lapą, jis bus mažesnis negu 22 mOhm leisti bent nurodytos didžiausios srovė 150 A - jungiklio ir laidų varža ir induktyvumas - kondensatorius serijos pasipriešinimo (ENG), arba tiksliau, tai priklauso nuo dažnio varža ir atitinkamų ekvivalentinių schemų žinote sakė parametrai? Be to, apskaičiuojant Tikėtinas pradinės srovės ir įkrovimo srovės signalo, jis gali būti pagrįstai patikrinti, jei akumuliatoriaus, kondensatorius arba kitų augalų dalių grandinės gali būti pažeisti įkrovimo srovės dydis.

pradinį mokestį srovė yra valdoma baterija ir kondensatorius serijos atsparumo ir papildomų resististive ir reaktyviosios grandinės varžą. Darant prielaidą, kad baterija ir kondensatoriaus varža gali būti apibūdinta vienu serijos rezistorius (kuris yra ne visai tiesa) ir grandinės inductances gali būti ignoruojamas (priklausomai nuo nustatymų), atsakingas už operacijos galima apibūdinti paprasta Parodomoji funkcija. Jei induktyvumas klausimais, gausite antrosios eilės diferencialinė lygtis su labiausiai tikėtina, virpesių sprendimas. Taigi, ką jums reikia žinoti, norint atsakyti į klausimą, tiksliai? - Baterijos vidinė varža. Pagal duomenų lapą, jis bus mažesnis negu 22 mOhm leisti bent nurodytos didžiausios srovė 150 A - jungiklio ir laidų varža ir induktyvumas - kondensatorius serijos pasipriešinimo (ENG), arba tiksliau, tai priklauso nuo dažnio varža ir atitinkamų ekvivalentinių schemų žinote sakė parametrai? Be to, apskaičiuojant Tikėtinas pradinės srovės ir įkrovimo srovės signalo, jis gali būti pagrįstai patikrinti, jei akumuliatoriaus, kondensatorius arba kitų augalų dalių grandinės gali būti pažeisti įkrovimo srovės dydis.
tai yra vienas iš geriausias atsakymas, kad aš rasti, bet baterija vidinė varža (jei akumuliatorius yra visiškai už 3.3/10 = 0,33 ohm) ne 22 mOhm

bet baterijos vidinė varža (jei akumuliatorius yra visiškai už 3.3/10 = 0,33 ohm) ne 22 mOhm
Aišku, klaidinga prielaida. Kokia 60A ir 150A numerius savo nuomonę lapo prasmė? Paprastai, vidinis pasipriešinimas yra net mažesnis nei 22 mOhm, priešingu atveju nebus viršyta maksimali srovė pavojų. PS: Aš anksčiau nepastebėti specifikacija Ri <6 mOhm į duomenų lape.

Aišku, klaidinga prielaida. Kokia 60A ir 150A numerius savo nuomonę lapo prasmė? Paprastai, vidinis pasipriešinimas yra net mažesnis nei 22 mOhm, priešingu atveju nebus viršyta maksimali srovė pavojų. PS: Aš anksčiau nepastebėti, kad Ri <6 mOhm į lapo
Ak taip, vidinės varžos gali būti specifikaciją.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back