Perjungimas GTO Tiristoriai 3-jų fazių keitiklio

P

pns2050

Guest
Sveiki, Bandau padaryti savo vyresniojo metų projektą, kuris DC trifazės kintamosios srovės keitiklio. Bandau pasiekti, kad naudojant vartai išjungti Tiristoriai (BT-157) ir PIC16f88 suveikimo. Problema yra ta, kad IPS nėra išėjimo neigiamą įtampą reikia išjungti GTO Tiristoriai. Bandžiau naudoti, op-amp (LM741) apversdami režimu atvirkštinėms PIC produkcijos, kuri iš tikrųjų atrodė, kad dirbti su osciloskopu, bet kai aš bandžiau išjungti / į thyristor rezultatai nebuvo teigiami poliškumo. Ar būtų galima juos kontroliuoti, kaip aš bandau ar turėčiau ieškoti į kitą pusę? Aš tikrai praleido daug laiko bando išsiaiškinti this out ir cant gauti jį dirbti, bet Užuomina / Idėja būtų dėkingi. Ačiū

Kodėl norėtumėte naudoti tokį komponentą, nes gali būti alternatyva IGBT ()? GTO "problema" yra ta, kad jums reikia traukti daug dabartinių iš vartų per trumpą laiką), kad jį gauti vėl išjungtos būsenos. Tai jums reikia vairuoti žemiau katodo vartų.

Mano universitete jie jau padarė vieną phase inverter naudojimas IGBT, todėl mano priežiūros pareigūnas norėjo tai padaryti, naudojant Tiristoriai ir taip pat jai trifaziu. Radau įdomu, todėl aš pradėjau šią idėją. Ar tu sakai, neįmanoma turėti norimą išėjimo naudojant esamus komponentus?

Sveiki, Bandau padaryti savo vyresniojo metų projektą, kuris DC trifazės kintamosios srovės keitiklio. Bandau pasiekti, kad naudojant vartai išjungti Tiristoriai (BT-157) ir PIC16f88 suveikimo. Problema yra ta, kad IPS nėra išėjimo neigiamą įtampą reikia išjungti GTO Tiristoriai. Bandžiau naudoti, op-amp (LM741) apversdami režimu atvirkštinėms PIC produkcijos, kuri iš tikrųjų atrodė, kad dirbti su osciloskopu, bet kai aš bandžiau išjungti / į thyristor rezultatai nebuvo teigiami poliškumo. Ar būtų galima juos kontroliuoti, kaip aš bandau ar turėčiau ieškoti į kitą pusę? Aš tikrai praleido daug laiko bando išsiaiškinti this out ir cant gauti jį dirbti, bet Užuomina / Idėja būtų dėkingi. Dėkoju
ir gali turėti vartus su fiksuota NEIG sumokėtą mokestį ir pic bus nepaisyti jį, pos impulsų, koks nors būdas neg tiekimo etapas bus nušautas nuo GTO. pamatyti

Aš esu gonna try .. Bet daugiau idėjų? Op-amp apversdami režimu nebus padaryti jį dirbti? Mano mažoje patirties nėra, tačiau galėčiau daryti kažką blogo ..

Labai tikėtina, jūs negalite traukti dabartinę pakankamai iš vartų jį išjungti pakankamai greitai, kaip "vartai išjungti pelnas" yra mažas. Jei dirbate 2A anodo dabartinę, gali tekti neigiamos vartų srovės impulsiniai per 0.5A nutraukti blokavimo būklę pakankamai greitai. Jūs tikrai reikia žinoti, į GTO thyristor veikimą, prieš naudojant jį. Išbandykite paiešką su: vartai išjungti Tiristorių pelną

WIM ... PNS .. Prašome patikrinti mano nuoroda paskelbtas ir u suprasti. dabar jūsų problema yra ta, how ru ketinate vartų šešis 6 GTO visi vartai atskirai viena nuo kitos. atsakymas yra 6 optiniu izoliatoriai.

dselec ačiū, aš skaityti tai išsamiai ir suteikti jai kulka .. Aš rašyti bet kokį rezultatą aš gauti

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back