perjungiamasis kondensatoriaus _ Pagrindinių klausimas

E

eda4you

Guest
Per interviu aš šį klausimą:

Tarkime, jūs norite įkelti dangtelį C per jungiklis turintys atsparumo R. Kas energijos turi būti pateikta šaltinio ir energijos, kas yra saugoma dangtelį.

E_supply = C * Vss ^ 2 ir E_cap = C / 2 * V ^ 2

Kitas klausimas: Kur yra likusi energijos?

Jos tolygiai per rezistorius: E_r = C / 2 * V ^ 2

Kitas klausimas: Tarkime, jūs turite superlaidžių jungikliai R = 0 Ohm.Kas atsitiks?

Ar jūs žinote teisingą atsakymą?

Aš atsakė, kad dabar šaltinį tik pristatyti C / 2 * V ^ 2, bet aš nežinau, ar jos tiesa.Ką manote apie šį atsakymą?

Manau, kad:
Jei R = 0, tada vidaus varža šaltinis veikia kaip mokesčių rezistorius.
Jei jis yra nulinis, taip pat ši problema yra ne spręsti, nes tu negali prisijungti puikus įtampos šaltinis, puiki capacitor.The trumpalaikis truks 0 sekundžių ir įkrovimo srovę bus begalybės.
Panaši problema:
Kas atsitiks, jei trumpojo jungimo puikus įtampos šaltinio puikus dirigentas?
Jei šaltinis yra idealus tada įtampa visoje nebus pakeisti.
Jei dirigentas puikiai, įtampa visoje ji bus lygi nuliui.
Taigi, kas yra atsakymas?
Žinau, kad dabartinė bus begalinis, bet ką apie įtampos visoje šaltinis?

batdin rašė:

Manau, kad:

Jei jis yra nulinis, taip pat ši problema yra ne spręsti, nes tu negali prisijungti puikus įtampos šaltinis, puiki capacitor.The trumpalaikis truks 0 sekundžių ir įkrovimo srovę bus begalybės.

Manau, atsakymas jie ieško, kad dangtelis ima akimirksniu (assmuing šaltinį impeadance yra 0). Jūs teisingai apie energiją.Klausimas nėra gera, nes begalines dabartinis būtų reikalaujama, ir yra daug realus pasaulis veiksnius, kurie proclude šis.Jūs galite atsakyti šį klausimą serveral būdais ir vis dar yra teisinga.Pavyzdžiui, aukščiau apie nadprzewodnikach yra gera, galbūt jums galėjo teigti, kad kitos grandinės impeacences būtų tas pats, kaip origonal atsakymą, kur R yra šaltinio ir dangtelio impeadance ir sujungti impeadances.Arba galite prisiėmė visus juos 0 tokiu atveju Noklīdis induktyvumas tarp tiekimo ir dangtelį sukeltų grandinės į oscilate ne tai rezonuoja indefenitly kaip ji yra atskirta nuo tiekimo ir Noklīdis induktyvumas ir ji visiškai Undamped.

Ačiū už visus atsakymus.Buvo daug naujų įspūdis apie atsakyti į užduotis.

Be to, keistai man patikėti, kad jei Ron = 1m ohm, šaltinis yra pateikti C * V ^ 2, net Ron 1ľohm arba Ron = 1 pOhm, respectiveley.Tačiau, jei Ron = 0 Ohm (darant prielaidą, kad visi kiti turi būti 0 Ohm) kaip šaltinio turi tik pateikti pusė energijos!-> Keista,
ar ne?

Mano nuomone, darbo interviu norėjo mane patikrinti mane, kaip aš tvarkyti techninių užduočių ir problemų, net komanda.Net jeigu ji buvo daugiau diskusijų nei tipinio darbo interviu.

Faktiškai ir buvo šios abejonės mano vidurinės mokyklos ...tai yra dėl to, kad elektrostatinis nuostolio energijos, kuri yra .....skaityti Griffiths ir ll žino geriau ...

Jei naudojate energijos gausite klaidingą atsakymą - galima išsaugoti mokestis.Prašome pažvelgti į pridedamą (nebaigtus) dokumentas, kad aš ne.Tikiuosi, kad Jums naudinga.

Nuoširdžiausi linkėjimai,
v_c
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Visi jūs turite labai atsakymus.Vienintelis dalykas, kurį norėčiau pridėti yra klausimas, neatsižvelgiama į acount ir indukcinės ir lemia, kad būtų apriboti dabartinę smaigalys perportianally į užplūdimas dažnį.Bent tai, kaip atrodo man.

dfullmer

brangūs draugai
klausimo nėra aišku,
jei šaltinis yra kintamosios srovės į kondensatorių nebūtų sugerti energiją, kaip ji imasi energijos puse ciklo ir pristatyti jį į kitą, todėl tik energijos bus užtikrinti, kad šilumos energijos išblaškytas jungiklis (q * VR)

jei šaltinis yra dc tada
visos energijos pateikti = q.Vr C/2.Vc ^ 2

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back