Pereinant šuoliai filtravimas

S

seyyah

Guest
Turiu problemų filtravimo šuoliai, kurie yra sukuriami greitai pereiti komponentai. Turiu du pavyzdžiai. Pirmasis 1MHz CMOS tipo loginių elementų jungimo. Kaip galite įsivaizduoti, galia yra maža šioje schemoje. Jis lengvai gali būti filtruojamas per žemo dažnio filtrą arba vieną tinkamą kondensatorius. Tačiau antrasis maitinimo jungimo schemos. Nors jo dažnis yra mažas (~ 40KHz), i negali filtruoti. Kas yra problema? Spindulių energijos? Kokius metodus galima naudoti šiam tikslui? Ar transzorb ar kažką panašaus, kad padeda?

Jei maitinimo bloko nėra gerai ekranuoti ji galėtų gaminti sukelto triukšmo signalą etape, priklausomai maketavimas. Ją patikrinti.

Na, jei ne dėl triukšmo matavimo paklaidą, galite pabandyti paprastą LC filtras integruoti jį žemyn iki priimtino lygio. Arba naudoti aukštesnės kokybės produkcijos kepurės reguliavimo išėjimo. Aš naudoju polimero aluminums mano NPM jie daro nuostabų darbą dėl filtravimo SMPS pulsacijos, nes į ESR produkcija. Papildomas sąnaudas kompensuoja tai, jums tikrai nereikia žinutę LC filtras gauti priimtinas pulsacijos, nebent tikrai griežti reikalavimai pulsacijos būtina.

Sveiki, sąvoka pereinant šuoliai aš manau, jūs skundžiasi daugiausia apie aukštojo dažnio komponentus, o ne perjungiklis pagrindinių. Tai turėtų būti analizuojami atidžiai sukelti įvairių trukdžių gali reikalauti įvairių priemonių jiems įveikti. Aukštesnio dažnio trukdžiai rūdos "šuoliai" gali būti effectly pašalinti su mažų inductances (gali būti ferito granulės pakankamai dabartiniai pajėgumai, ferito arba oro droseliai) ir keraminiai kondensatoriai, svyruoja nuo kelių iki kelių dešimt uF derinius. Žemas ESR siūlomus polimero aliuminio tipo įvesties ir išvesties kondensatoriai papildomų sumažinti pulsacija pagrindinį srovės dažnį. Arba naudoti aukštesnio dažnio perjungiklis ir visų keraminių kondensatorių dizaino, jei esate pasiruošę susidurti su iššūkiu. "Tvirtą pagrindą taip pat reikia veiksmingai filtravimas. Bet bendrą pagrindą su grandinės poilsio ant SMPS, taip pat gali švirkšti kištis į horizontaliąją plokštumą. Taigi jis gali man meaningfull atskirti energijos pagrindas arba visas arba kiekvieno asmens SMPS susieta su bendru žemės vieną tašką. Svarbiausia yra ne turėti jungimo srovės, jungiamas nuo įėjimo kondensatorių ir aukšto pusėje jungiklio diodas / žemos pusės jungiklis, tekančių per bendrą pagrindą. LC filtras turėtų būti pateikiami galios žemės grandinės sąsaja. Frankas

Hi Fi norite nuslopinti pulsacijos, paprasčiausias būdas yra naudoti žemos ENG elektrolitinius kondensatorius paralles o / p ir pageidautina du, nes reducec ENG dar mažiau ir taip pat naudoti tantalo ir keraminių kondensatorių, nes tai padės sumažinti triukšmo

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back