perdavimo linijos transformatorius modeliavimas

S

sunpland

Guest
kaip imituoti perdavimo linijos transformatorius naudoti PSPICE programinę įrangą??

Su Pspice perdavimo T modelis ir pasirinktinai lygiagrečiai induktyvumas, jei Įtampa bendrosios mados išilgai geležinkelio linijos yra numanomas. Jūs galite pamatyti šį induktoriaus pvz. Polyfet paskirtį. Jei naudojamas ne pagrindinės linijos induktyvumas vis dar egzistuoja. Naudojant induktyvumas modelio bendras būdas komponentas, tačiau tik lunped elementų įvertinimas. Antra, bendras būdas perdavimo linijos gali būti labiau tinkamas aukštų dažnių. Apskritai, šis komponentas priklauso nuo tikslios geometrijos ir gali būti sunku nustatyti.

Sveiki, aš peržiūrėjo Polyfet dėmesį ir esu šiek tiek supainioti. http://www.polyfet.com/broadbandmatch.PDF Jie naudojant perdavimo linija (atitinka Pspice T modelis) ir induktyvumo ritės lygiagrečiai išorinio laidininko vidinis. Mano intuityvus supratimas, kad tik vieno induktoriaus turėtų būti naudojamas lygiagrečiai išorinio laidininko. Bet aš nesu tikras apie. Tačiau manau, kad Polyfet ekvivalentinių schemų rodytų neteisingą elgesį, kai linijos reguliariai vieną užbaigimo režimu, o vieno induktoriaus būtų ignoruojami tada, būtina. Frankas

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back