perdavimo linija RLGC iš kvazi-statinis

M

myem

Guest
Aš naudoju pusiau statinis simuliatorius išanalizuoti visą paketą. Aš turiu kai apie tai porblems. Kodėl tik RLC gali pasirodyti, G ÷ visada yra lygi nuliui. Nesvarbu, ką padidinti dažnio aikštelė beveik nesikeičia, tik R yra didėja. kodėl? tks

[Quote = myem] Aš naudoju pusiau statinis simuliatorius išanalizuoti visą paketą. Aš turiu kai apie tai porblems. Kodėl tik RLC gali pasirodyti, G ÷ visada yra lygi nuliui. Nesvarbu, ką padidinti dažnio aikštelė beveik nesikeičia, tik R yra didėja. kodėl? TKS [/quote] 1. G yra substrato nuostolių. Tai priklauso nuo trijų parametrų: dielektrinė konstanta, birių laidumas ir praradimo tangentas. Jei turite freq nepriklausomas dielektrinė konstanta ir nulinės nuostolio tanget, G visada bus pastovi. Jei turite urmu laidumas ir nuostolio tangentas yra lygus nuliui, tuomet G visada lygi nuliui. 2. Nemanau, kad jūs galite pamatyti, C skirtumas naudojant kvazistatinius įrankis. Visiškai bangos galite pamatyti skirtumą dėl Pakrančių srityje. 3. L sumažina labai mažai, kaip freq eina aukštas. Ištaisykite mane, jei aš neteisingai.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back