perdavimo diapazonas į pastatą?

7

7rots51

Guest
Labas

Aš TX ir RX modulis ne 433.9MHZ, aš noriu pridėti Pa produkcijos TX modulis padidinti diapazonas (ji turi
4 dbm galia be išorinio MA)

Už 500 metrų asortimentą pastato kiek išėjimo galia yra reikalingas?Ar 50mW pakankamai?Ar kiti frequecies tarsi 315MHZ, 900MHz ar 2.4GHz geriau?

Tai priklauso nuo pastato.Kai kuriais atvejais 5W neužtenka gauti 500m.

Yra dvi problemos.

Multipath priimamasis.UHF signalus odrzuceń aplink pastatus.Tai gali padėti diapazoną, tačiau ji suteikia piko ir nulls aprėpties.Radijo bangos gali atvykti tiesiogiai ir šuolį nuo metalinių daiktų.Jei tiesioginio bangų ir atspindėtų bangų atvykti 180degrees iš etapas ir yra panašaus stiprumo jie panaikinti ir priėmimas yra blogas kad tuo momentu, bet 30cm atstumu, kai bangos pridėti.Tai kodėl wifi prieigos taškus turi dvi antenos.

Kelio nuostolių.Radijo bangos yra susilpnintas kitų daiktų, pavyzdžiui, sienų ir žmonių.

Mano patirtį naudojant 0.5Watt 446MHz radijo ir Aukštuminiai pastatai yra diapazone dažnai yra daug mažiau nei 500m.Kai kas nors yra rūsyje ir kuris yra 40 aukšte, tik 200m yra tiesi linija, they
don't work.Radijo signalo tik dosn't per 40 sluoksnių plieno ir betono.

Radijo ryšio įranga, kad žmonėms vežti į kišenės turi problemų su žmogaus kūno absoring kai kurių signalo ir detuning antenos.

Jis gali būti geriau, jei gali turėti siùstuvas į tinkamą aukštį kitą pastatą, kad radijo signalo gali pereiti į langus vietoj to, kad per grindys.

Viena klaida Mačiau yra turėti didelį pelną antenos ant pastato, kad siunčia dauguma galios link horizonto, o ne į pastatą.

Daugelis didelių pastatų "Leaky tiektuvą" įkalbinėti Podbiec kabelis statvamzdžiai kad kartotuvų equpipment gali įlaipinti Nešiojamasis Garso filmas visame pastate.

Kartais įdiegti radijo įranga arti trosai eina per pastato padeda vykdyti signalo.

315Mhz gali būti geriau, kai kuriais atvejais jis gali būti susilpnintas šiek tiek mažiau, tačiau dosn't odrzuceń maždaug tiek pat.

900MHz gali dirbti šiek tiek geriau, jei jūs įtraukėte siùstuvas už pastato panaudojimo ir antenos kai gauna į šviesų signalą į langus.

Jūs tikriausiai pastebėjote, kad yra daug kitų transmisijos dėl 2.4GHz, kad bus blokuoti jūsų signalas.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back