per srovės apsaugos reikia

S

seyyah

Guest
Man reikia paprastas ir patikimas, palyginti su dabar esama apsaugoti grandinės. Grandinė turi sumažinti linijos srovė, kai ji viršija 2A @ 28V.

Kodėl gi ne naudoti PolySwitch įrenginį? Jie naudojami beveik kiekviename kompiuteryje nowdays šortai apsaugoti PS iš klaviatūros / pelės jungtis, SCSI, USB ir kt. Pagrindinis privalumas per saugiklį, kad jie iš naujo save programą, po to, kai jie suveikė (kai įtampa yra pašalinami per kelias sekundes). www.polyswitch.com pavyzdžius. / Prancūzas

Jūs panašų prietaisą nuo BOURNS, kurią jie vadina Multifuse. http://www.bourns.com/2/mf.html Kai Ting prisiminti Polyswitch / Multifuse Jūs turite mažas surengti dabartinis kad srautai per prietaisas. Yra maksimalus nutraukti srovės / įtampos. Tai priklauso nuo temperatūros kelionę dabartinės jzo

Sveiki, Kokį PSU jūs naudojate?? Jei norite kurti nuo nulio, aš norėčiau naudoti linijinio reguliatoriaus tipas 723. Šis lustas yra labai patikimas ir labai pigiai! Bye.

Kaip matote yra įvairių metodų. Kiekvienas turi išlaidų ir efektyvumo derinys skiriasi nuo kitų. Pasirinkimas priklauso nuo to, kaip greitai apkrova turi būti atjungtas ir kaip kritiškai yra už dabartinę ribą.

Tiesą sakant aš ne nutraukė pagrindinė srovė. Kontroliuoti tik vieną terminalų. Iš pradžių aš thoguht tranzistorius pagrįstas sprendimas. Tada aš nusprendė naudoti Opamp. Bet aš negalėjo būti tikri, ir paprašė jums. Šis polyswitch arba panašūs išvaizda būti tinkami, jei jie yra greiti ir pakankamai pigūs.

Aš manau, kad nėra pakankamai greitai polyswitches arba panašūs. Jiems reikia sekundes išjungti srovę. (Aš neteisus?) Ar yra kokių nors kitų pasiūlymų ar grandinių?

Jūs esate teisus. Dalykų, kurie reikalauja šilumos prireiks laiko dirbti. Galbūt Jūs norite pabandyti įprastą saugiklį. Jie gali smūgis milisekundžių, jei jie yra greitai veikiantis. Saugokitės apkrovos pradinės srovės, jei turite įkrauti kondensatorių. Tokiu atveju lėtas smūgis saugiklis dirbs. Papasakokite daugiau apie savo apkrova ir šaltinis. Ar apkrova tik padaryti didelės srovės, kai kurie blogai atsitinka? Ar jūsų šaltinis įdėti srovę per trumpą laiką?

Šaltinis gali tiekti daugiau nei 4A nuolat taikstytis su didesniais srovės per trumpą laiką. , Ir jis yra apsaugotas dviejų skirtingų tipų saugiklius, kurie aktyvuoja ne 4A. Apkrova atkreipia mažų srovių normalios eksploatacijos. Jei kažkas negerai, jis gali atkreipti 2,3 ... kartus daugiau nei normalus dabartinio arba gali būti trumpojo jungimo. Ką noriu daryti, yra tam tikros ribos, todėl gedimus. Kai riba yra pasiekta, grandinė turi būti išjungti, kad kanalo nekeičiant kitais kanalais. Noriu, kad ši apsaugos grandinė Resettable, todėl aš negaliu naudoti saugiklį.

Šiuo atveju jūs pakimba su elektroninių metodas. Ar iš naujo būti saugikliai šalia maišelį? Jūs galite ieškoti į srovės pertraukikliai. Aš tik matyti šių maitinimo tinklo ir nežinau, ar jie yra mažesnės įtampos ir srovės.

Jūs galite peržvelgti Hot Swap IC gamina kaip Maksim, linijinis, ir TI. Yra du tranzistoriai paprastas srovės ribotuvas. Pirmasis tranzistorius prisijungiate bazės ir emiterio? per srovės šuntas rezistorius. Šis tranzistorius šuntai antrą tranzistorius, kuris yra jūsų jungiklis. Ar paprasta su tyristor ir polyswitch laužtuvas.

Ir kai jūs įtraukėte mažas tiristorių tarp praeiti tranzistorius bazę ir GND, sukelia jausmą tranzistoriaus kolektoriaus, tai grandinė lieka ne po nuo viršsrovių. Galima iš naujo mygtuko lygiagrečiai tiristorių anodo ir katodo.

Hi Seyyah, jūs galite prašome praneškite kai PDF arba GIF arba BMP formatu schematiškai ir aš tau padėsiu. Linkėjimai Tornado

Hi išpūstas: D Gerai, man įkelti dar kartą! Aš dirbu pamoka, kaip jį sureguliuoti, ir šiek tiek daugiau nei dabartiniai pakeitimai!!! 5 iki 6 amperų šią naują schematiškai i korekcija, galios transformatorius. Šis maitinimo blokas yra shortcircuit apsauga nuo viršsrovių Breadboard idealiai tinka naudoti, aš naudoju ir veikia puikiai. mcmc

Kaip tai? Manau, kad jis gali dirbti, ir ji yra paprasta. Ką manote? Ar tai turi bet silpnumas, pagal jus, ar reikia persvarstyti?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back