per SonnetEM simetrijos

E

elektr0

Guest
Hallo, yra galimybė naudotis sumažina atminties kiekį, jei mano struktūros turi vieną ar daugiau simetrijos ašių. Thx. sveikina elektr0

elektr0: Jei jūsų struktūra simetrija ir visų savo uostų yra ir centre ant simetrijos ašies, galite naudoti simetrijos funkcija sonetas. Ji turėtų sutaupyti atminties ir modeliavimo metu maždaug 8 kartus 4 kartus. Manau, jie gali dirbti vieną simetrijos ašies, kuri iš esmės yra magnetinės sienos. Jei jūsų grandinės yra elektros simetrijos plokštuma, taip pat, jums gali būti suteikta PKA aprėpties langelis sienos sukurti elektros simetrijos plokštuma. Bet tai tik tuo atveju, jei jūs neturite uostų toje grandinės pusėje, manau. - Maks.

Kalbu apie simetrišką skirtumas Planar induktoriaus, atrodo kaip šį ................|------------| - port1 ---- -................| ................................ | - port2 ----- ................| ................|------- -----| Žiūrėdami mano piešimo Ignoruoti visus taškus. Tai reiškia, nėra galimybės naudoti simetriškos konfigūracijos geriau modeliavimo greičio. Teisė?

Ne, jūs negalite naudoti simetrija Šiuo atveju, jei jus domina dažni režimu tik apie S-parametrų (ką būtų gauti, jei langelį simetrija / h lėktuvo simetrijos funkcija Sonetas). Už visą bendrosios S parametrams, jums reikia imituoti visą struktūrą. Jei turite Sonetas Professional, galite naudoti konforminės tinklelis, kuris tikrai pagreitina induktoriaus modeliavimas ir kitų su perdavimo linijų, kurios turi didelį atminties reikalavimai modeliavimas. Ji gali būti derinama su Sonnet storio metalo modeliavimo sukurti gana efektyvus induktoriaus analizė. - Maks.

Hallo Maksvelo, aš turiu pilna versija, bet ritė turi 8 sluoksnių ir yra pernelyg sudėtinga, sonetas

elektr0: Ar jums taikoma Conformal akių visiems ritės apvijos? Tai turėtų padėti modeliavimo reikalavimų gana daug. - Maks.

Conformal sulieti nebuvo. Bet aš Ansoft HFSS už jį. [Size = 2] [color = # 999.999] Pridėta po 19 minučių: [/color] [/size] thx visiems

elektr0, Ar bandėte siųsti savo failą Sonetas Help? Aš turėjau gana sudėtingas kelių sluoksnių ritinių, aš maniau, buvo per daug per daug sudėtingas, sonetas, bet tada aš susisiekė su jų parama vaikinai ir jie mane išmokė, kaip efektyviau. Taigi, mano pasiūlymas būtų nusiųsti savo Sonent projekto failą remti. Sonetas yra tikslesni nei HFSS plokštiesiems ritės, todėl ji turėtų būti verta.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back