Perėjimas žinutę kalbomis

S

sn_burki

Guest
Labas visiems, aš jau stengiamės perkelti prane ¹ im ± (tekstas) rodyti tik su eksperimentiniais pupose, ir daug kartų aš paprašiau pagalbos forume, bet pasiūlė svetainę nėra lengva programuoti reikia suprasti.Noriu paprasta programinė įranga, kuri jį parašyta Asemblerio kalba, jei kas nors gali man padėti šiuo klausimu, įskaitant pupelės daigram Asamblėja kodą ir grandinės schema.
linkėjimai

Ar naudojate mikroprocesorius, ir jei taip, tai viena?

Mike

PLZ Pasakykite mums, ką daryti ir dirbti? mikroprocesorius arba mikrovaldiklį? ir kokio tipo, kad galime padėti

Assalamo Allykum!
Tai padaryti galite lengvai programavimo kalbomis.
Aš sukūrė patį apie LCD, naudojant Visual Basic 6.0.
Naudodami programinę įrangą jūs galite pridėti daugiau funkcijų.
Manau, kad tai yra paprasta 6,0 VB ir ji yra paprasta sąsaja.
Rūpintis
----- Hafiz

Hello all,

Labiausiai Tekstas LCD valdikliai Hitachi 44.780 arba pagrįsti savo instrution kodą.Norėdami perkelti tekstą šiame kalbomis natūra, tiesiog naudokite instrution 0 0 0 0 0 1 SC LR * * (iš MSB su LSB ir kur SC - Rodyti perėjimas (1) / OFF (0) | RL - Tvarka Shift Teisė (1) / Left (0)) ir parašyti savo tekstą.Po to, atsižvelgiant į vieną pranešimą, tiesiog įdėkite ją į kilpą ir perkelti ji.Paprastai kontrolierius adresses 40 char pozicijas, nepriklausomai nuo to, kiek realių simbolių rodomą šou.

Prašome atsižvelgti į pridedamą dokumentą gauti daugiau informacijos ieškoti.

Linkėjimai,

Renato

Tai yra pdf versija šios svetainės http://www.myke.com/lcd.htm
Negalėjau acess tai dabar ir aš įdėti savo (o gal senas?) Versija.

Hi all
Aš naudoju Atmel 89C2051 su I2C, I just wanna patirtį įvairių rūšių slinkimo tekstas, apie pagrindines bazes Aš noriu tik, kad perkelti prane ¹ im ± ekrane ir scrol tekstas labiausiai paprasčiausias būdas.
linkėjimai

Kokios kalbomis ketinate dirbti?

Ką aš visada naudojimo programavimo rodo, kad galiu daryti kai vaizdo atminties Rūšiuoti į RAM, kai kiekvienas atminties vietose, kad vaizdo atminties sutampa su tašku ar taškų ekrane.Taigi, siekiant parodyti, kad kalbomis ir pagyvėja tekstai užduotį užduotis gali būti atskirta.(Kalbu apie matricos tipas buvo rodomas)

labas
im naudojant 7x5 dotmatrix kalbomis, iš viso 10-15 ekranas bus naudojamas, aš noriu, paprastą schemą su kodu parašytas Asemblerio kalba ir tt gali ir padėti?
linkėjimai

Jūs galite naudoti Google rasti tūkstančius pavyzdžių judančių rodomas

pabandykite string

judančių vadovaujamos pranešimą Display - naudojant matematiką apibūdinimų bus siauras paieškos apimtis ir derlingumo geriau pavyzdžiai

Taip pat pridėti raktažodžius naudojant "pasidaryk pats" schemos projektas

taip styginių atrodyshttp://www.google.co.uk/search?hl=en&q=moving % 2B vadovaujamos % 2B žinutė % 2B rodo -- % 2B% 2B "pasidaryk pats % 2B% 2B schemos% 2B% 2B projekto & meta =PS Nereikia taip lame parašyti savo kodą ir padaryti savo dizainus tokia paprasta shit nevykęs projektas, jeigu jums reikia pagalbos, tuomet jums reikia pagalbos!

Can anyone send me surinkėjo kodas juda tekstas 8x8 taškinės matricos ekranas

Tiesiog nueikite į minėtą nuorodą.Rasite viską, ko ieškote.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back