Pelnas Pelnas ir fazės skirtumas Matlab

I

Irfansw07

Guest
Ar kas nors plz duok man šitą į Matlab atsakymas: Jei turiu poliai duoti kaip 100Hz, 1 MHz ir 10 MHz ir kilpa įgyti kaip 10 ^ 4 ne tai, kas Pelnas Pelnas ir fazių skirtumas? Ir gali plz pasakykite, kaip skaičiuoti MATLAB? Ačiū iš anksto

Naudokite funkciją skirtumas įsigyti etapas ir gauti maržą.

Aš jį naudoti kaip skirtumas komandą ir Tf komanda taip pat su num & den komandą, bet kai aš palyginti su tekstu knygos rezultatas atsakymas yra ne tas pats, kaip čia tiek GM ir MM yra begalinis ... Man buvo įdomu, jei yra kažką daryti su vertės buvo imtasi?

Jūsų problema išspręsta naudojant zpk funkcija, o tf vienas. paleisti .. [Xx, xx, xx, xx] = skirtumas (sis), kur .. sys = zpk ([],[- 1e2-1e6-1e7], 1e4) taigi gm yra tokia didelė ir PM yra inf.

Matau, kad ωpc vertybės lieka tie patys, tačiau su UR kodą savo į rad / s, bet knyga tai MHz.Also Pelnas skirtumas yra vis dar skiriasi ir fazių skirtumas yra dar negalioja, nes, palyginti su vadovėlis rezultatas ... Įdomu, ar ji gali būti susijusi su pi reikšmė įterpimo arba r mes turime prisiimti tai kaip teisingą vertę? Ačiū iš anksto

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back