Pease padėti!

D

doleris

Guest
Kaip aš galiu prijungti SN75176 sąsaja mano PIC18F4620?

Kas yra TTL?ar tai reiškia, kad įtampa tarp 0V ir 5V?

Mano periferinės įrangos (AX-12 pavara) turi šiuos reikalavimus: nuosekliojo ryšio (TTL), pusiau vienalaikio dvipusio ryšio protokolas, 1Mbips duomenų perdavimo spartos ir įėjimo įtampa (7V-10V).

Ar aš rinktis teisę prietaisai bendrauti su AX-12?

Ačiū

Sveiki, doleris,

Jums nereikia prijungti tokio vairuotojo savo IPS mikrokontrolerio.
Jei atidžiai perskaitykite pridedamą dokumentą puslapyje 7, rasite dešinėje ryšio schema.

Pranešdamas tipas yra TTL pusiau vienalaikio dvipusio ryšio vieną ir ne RS485 vieną.Tai reiškia, kad toje pačioje eilutėje, kuri susideda iš dviejų laidų (GND ir duomenų viela), galite gauti ir siųsti duomenis, taip pat.Įtampos lygis yra 0-5V.Taigi naudoti 74hc126 buferio ir inverterių 74HC04 kaip schema rodo.Tokiu būdu, kai kryptimi pin jūsų mikrokontrolerów yra didelė galite siųsti duomenis.Jei jis yra nedidelis, galima gauti.

Ir taip pat prisijungti TXD ir RXD į micorocontroller's TX ir RX.

Jei po šių taisyklių ir statyti teisingą duomenų paketus pagal aprašytą protokolą vėliau galėsite tinkamai fuction šiuo prietaisu ...

Jei šios įrangos
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

hi kmougiakos,

Thank you for your answer.dabar aš naudoju tik viena adata (Tx-pin į mano PIC) duomenis perduoti duomenis linijos, AX-12.Taigi ji yra tiesi connection.But, aš vis dar negali bendrauti su AX-12.Ar jums reikia atsigriebti rezistorius per duomenų perdavimo linijos?

Aš nežinau kur prijungti Direction_Pin savo vynai.Nėra tokio Kaisčiai.Įvesties / išvesties specifikacija kiekvieno uosto PIC daroma su "TRISn" registrą.

Aš parašė kodas pereiti LED nuo AX-12.Aš išbandžiau daug laiko šviesos diodų bergždžios.

Nuoširdžiausi linkėjimai
Doleris

Doleriai,

Jūs turite išspręsti kai kurias "problemų" patys.Jūs turite galvoti giliau.

Leidžia pamatyti jūsų klausimus:

Kas yra Direction_pin?Tai ouput pin (jei nustatytas kaip produkcijos atitinkamą TRIS registrą ir valdyti ją pagal LIT registre) iš mikrokontrolerio su logika IC.Taigi nereikia pagal specialų Kaisčiai, tiesiog paprastas skaitmeninis IO Kaisčiai.

BET, jums sako, kad jūs nesate naudojant duomenų's schema ir naudojate tik TX Kaisčiai.

Na, mano patarimas statyti grandinę nuo duomenų, kad yra prietaisas darbo.Kitaip jūs negalėsite skaityti duomenis AX-12 isenting jums.

Aš negaliu padėti jums daugiau.Jei negalite padėti sau tiriant specifikacija ir po jos nurodymus Jūs neturite galimybę savo darbą ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back