pcb už max038 su IPS-GEN dažnio generatorius

E

eldruida

Guest
I'm sukurti pcb PIC-GEN dažnio generatorius John becker, su nežymiais pakeitimais.

Jis gali ką nors, jei ara bet kokias klaidas, ar improvents?

Schema su Geda.Suspausto failo ara *. sch ir *. pdf

Ačiū.PD Kai pcb yra baigtas, ir įkelti į šį forumą.

Aš galiu tik atidaryti. Pdf failą ir schema nėra wyśrodkowany šiame puslapyje, kad gera dalis jis neturi.Gal galite pakartotinai paštu.

Atsiprašome, xD.

Šiuo kitų pdf yra visa sistema.
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Na, čia yra keletas pastabų, kad aš:

1.Paprastai aš naudoju rezistorius gretas visus rezultatus, eikite už dėžutes.Jūsų atveju, aš norėčiau naudoti varžai serijos su MAX038 produkcija, U102 produkcijos.Jūs niekada nežinote, kas tai bus prijungtas prie ir realiame pasaulyje.

2.Manau, kad būdas, kurį norite pakeisti kondensatoriai nesiruošia gerai, ypač aukšto dažnio operacijos.Dangtelį įtampa yra tiek teigiami, tiek neigiami, tiek PIC diodai tikriausiai sąvarža ji, ypač neigiamas vertes, todėl kai kuriose nelyginę signalų (that's what I think, anyway).

3.I
don't really suprasti vaidmenį vartų (11,12,13) ir U102.Įtampa fiksavimo?

4.Aš nenoriu palikti įvesties 5 U102 atidaryti.Naudokite pullup / išplečiamojo, kai įėjimo prijungtas prie Įtr.JUNGTIS.

5.Aš nematau GND kaiščius ant MAX038 prijungtas prie GND (2, 6, 9, 11, 18, 15).

6.Aš tikrai žinau, bet PIC turėtų būti varoma ir programuotojas, o tai yra programed ir jūs visada galios nuo maitinimo šaltinio,
ir niekada iš programuotojas.Tai geriausia leisti programuotojas į valdžią PIC nes ji skiriasi įtampos ir patikrinimų programą nuo min iki max įtampa.Tai saugesnis, kad, jums išvengti netikėtumų ateityje.Galite pridėti Šokliavarlinės serijos su IS's VDD ir priima PIC VDD Kaisčiai savo programavimo antraštėje.Kai programavimo IPS, pašalinkite Šokliavarlinės todėl programuotojas neturi galios likusį grandine.(Jei taip, gali gauti VDD viršsrovių klaida).

Linkėjimai,
VVV

Ei, net aš žiūrėti, kad užbaigus projektą.Bet kokių pokyčių.Dėkojame už indėlį VVV

linkėjimai

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back