PCB Projektai norėjo kaip laisvai samdomų

P

pradeepkumarsk

Guest
Sveiki, Esu Pradeep Kumar SK Darbas kaip PCB dizaineris iš pastaruosius 7 metus dirbo iki 24 sluoksnių greitųjų plokščių. Esu pasirengęs dirbti vienu sluoksniu Paprasta projektų arba naujų sudėtingiausių didelio greičio skydų, taip pat. Jei kuri nors reikia gauti darbą atsakykite.

taip turime UR pagalbos, prašome susisiekti 919886357761 my name is Makarov

jums reikia atsižvelgiant lenta dizainas mažų pomėgiai projektus metų išsigalvoti, taip pat ar tik dizainą, kas bus jūsų mokesčiai

Aš esu suinteresuotas daro kai PCB projektus, taip pat, kaip laisvai samdomų .. Pm man valdybos projektų.

taip pat turiu 5 metų didelę patirtį PCB maketavimas naudojant Orcad ir PROTEL galite PM man

1. Taip mes įsipareigojame pomėgiai projektus 2. Mes taip pat išgalvoti ir surinkti, tačiau klientas turi būti Bangalore Indija, nes mes dont turėti laivybos. 3. Mūsų norma svyruoja nuo consistancy arba kad tipo projektų. 4. Jei bet kokį darbą, prašome nedvejodami kreipkitės.

aš taip pat turiu 5 metų patirtį PCB projektavimo PROTEL 99se. 1.I gali kurti vieną sluoksnių ir kelių sluoksnių PCB for u kaip laisvo Lancer. 2.I galite rašyti kodą 8051 mikrovaldikliu ir už u pic microcontroller.just pasakyti man ur Specifikacijos.

Sveiki, aš esu iš Bangalore, Indija, aš PCB Projektai mėgėjų, dizaino PCB (Priklauso nuo to, koks sudėtingas jis yra) ir gamybos PCB. Ačiū muilinas vanduo

Aš dirbu kaip nemokamai Lancer, turiu patirties projektavimo lentos, krovimo skydai ir komercinės lenta sudeginti, mano patirtis yra PCAD2006, PROTEL99SE ir Allegro. Prašome nemokamai PM man Thanks in advance

Profesija: PCB Dizaineris (Laisvai samdomas) PCB dizainas patirtis: 12 metų ESD Įrankiai: PROTEL 99 SE ir ALTIUM dizaineris 6,8 lygmuo skaičius: net iki 6 sluoksniai valdyba tipas: RF Mixed signalo PM man, jei jums reikia mano paslaugų Ačiū iš anksto

Hi mes pagal imtis visų PCB dizaino pomėgiai projects.We, rūšių ar 8051 pagrindu projektai nedvejodami susisiekite su manimi, mano pašto ID [el.pašto adresas] vijaya_narayana2002@yahoo.com [/email]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back