PCB dizaineris poreikių RF Pagalba

S

sjm1027

Guest
Labas,
Aš esu PCB dizaineris beveik 30 metų ir turite klausimas.Bendrovė aš dirbu įsigijo Rusijos įmonę, ir aš remti inžinierių mūsų grupėje.Turiu keletą dizainerių darbo man ir aš norėčiau gauti mums visiems iki greitis mokantis geros RD projektavimo veiklos praktiką.Ar gali jums pasakyti, kur eiti, kad gauti gerą informaciją apie PWB RD Dizainas.Atminkite, mes ne inžinierių mes PCB Designers.Mes turime knygų, kurias paaiškinti paprastesnėmis sąvokomis, kokio tipo ekranas ir per modelius reikia.Jei jūs žinote, knygų, interneto puslapius ar klasių Aš būtų dėkingi už informaciją.

Ačiū
Steve

Žemiau yra keletas gerų knygų iš daugelio.

Jei ieškote dėl "kucharską" RF PCB Layout - ji neegzistuoja.Jei ji tai padarė, aš nerekomenduočiau naudoti.PCB išdėstymą RD turi būti daroma su inžinerinių žinių apie norimą našumą kompromisas.Yra daug "taisyklių nykščio", kad būtų laikomasi aklai pagal tingus dizainerių.Mokesčio jie gamina retai našiausius, ir nieko iš kurių būtų galima didžiuotis.

Kelios geros starteriai:

Signalo data ir tes Dizainas
pagal Douglas Brooks

Emc
ir su tes: Dizainas, teorija, & Layout Made Simple
Mark I. Montrose

Tes Design Techniques for EMC Laikymasis: A Handbook for Designers (IEEE Press serija Elektronika technologijos)
Mark I. Montrose

padaryti y dizainas RF PCB? svarbiausia apie rf PCB būdingas impedancja kas surasti, tai kiti buvo beveik toks pat!

I have completed 2 pcb naudojant RF technologiją.Aš tiesiog reikia žinoti, kokios taisyklės yra pcb dizainerio turi ieškoti.Apsaugas, ilgis per įpročius, segimo plokštumų.Visa tai neblogai.

Steve

Ar darbo RF ICs arba diskrečiųjų RD dizaino?
į diskrečiųjų RD dizainas išdėstymo yra dalis projekto pati, o RF IC išdėstymas yra daugiau nei paprasti.
Tiesiog išsaugoti plokščią grunto paviršių, kaip didelis, galite tiesiogiai IC (paprastai visi
2. sluoksnį GND).išsaugoti jį kaip "uždaryti" įmanoma (mažas VIaS ir tt).
Jeigu jums reikia leisti RF signalo pereiti reikia naudoti perdavimo linijų (microstrips, CPW ...), dėl poilsio atlikite pateiktus nurodymus dizainerių, jie yra tas, kuris žino geriau dizainas pats!
Venkite vyrių energijos tiekimo, naudojimo atsajos kondensatorių arti tiekimo kaiščių ir duoti jums sukurti gerą lankstumą: daug problemų gali būti išspręsta laboratorijoje.
Yra daug kitų klausimų, tačiau manau, kad gal konkrečius klausimus padės.
Iki
Mazz

Hi all

Mano įmonė pcb layouter turėtų žinoti apie paprasta EMS taisykles
ir tt Jie vadovavosi "pradedančiųjų" EMS žinoma, bet tik vaikinas, kuris gali patarti išdėstymo valdyba yra elektros projektuotojas, nes jis žino visus klausimus.
A pcb dizainerio reikia įgyvendinti ką inžinierius sako, kad gerbia projektavimo taisyklės gamybos.Ypač Rusijos ir EMC.Be to, inžinierius turi padaryti bent apytikriai "butai", kaip jam elgtis EMS ir RF.Ir turi pasirinkti technologijos (suma pb sluoksnių ir pan.)
Be butai ir technologijų apžvalgą, mūsų pb nuodugnia tiesiog nėra net pradėti išdėstymo.

Taigi, trumpai tariant, tai yra geriau nustatyti atsakomybę už gerą pb dizaino, kur jie turėtų būti: su elektros ir dizaineris NĖRA pb layouter.

Rgds

Mike

Aš RD inžinierius iš Azijos.Kaip žinote, RF mechanikas privalo atlikti PCB išdėstymo jų pačių.Tai nėra rekomenduojama duoti schemos prie PCB dizaino ir leisti jiems padėti atlikti PCB išdėstymą.Dėl elektromagnetinio suderinamumo problema, vis dar galite rasti keletą knygų informacijos.Tačiau, kaip Rusijos sukabinimo, microstripline's impedancja ... ir tt, jis reikalauja Rusijos žinių ir patirties dirbti.Taigi jums geriau dirbti su jūsų kompanijos RD inžinierius padaryti PCB išdėstymą.Arba paprašykite jų suteikti jums instruktažas prieš pradedant daryti maketą.

Aš expriences dėl RD / MMIC projektavimo ir dabar besivystančiose Analoginis / Skaitmeninis platforma.Aš visiškai sutinku su katykaty3 vykdymo kritiškai produktas.Tačiau RF / Mikrobangų dizainas liesos daug imitavimo priemonėmis.
Tik perskaičius knygą dėl euro įvedimo RF inžinerijos ir tyrimai keliose modeliavimo pavyzdys (kaip Ansoft's) gali padėti jums gauti daug žinių apie Rusijos PCB dizainas.Pratically RF lentos (<6GHz), kritinių problemų nėra RD kelio projektavimo, bet signalas / galios vientisumą, kaip, pavyzdžiui, analoginis laive manau.

sėkmės

Taip pat galite perskaityti šią knygą starteris:

"High-Speed Circuit valdybos signalo" pateikė Stephen C. Thierauf
paskelbtas 2004
m. Artech House,
Inc ISBN: 1-58053-131-8

Mano opiniion, reikia turėti bendrą supratimą apie MW pirma, ar jums bus supainioti tų vadinamųjų taisyklių nykštys.

sjm1027 rašė:

Atminkite, mes ne inžinierių mes PCB Designers.Ačiū

Steve

Kiekvienas turi šią knygą?

Taip pat galite perskaityti šią knygą starteris:

"High-Speed Circuit valdybos signalo" pateikė Stephen C. Thierauf
paskelbtas 2004
m. Artech House,
Inc ISBN: 1-58053-131-8

Puppet1 rašė:

Kiekvienas turi šią knygą?Taip pat galite perskaityti šią knygą starteris:"High-Speed Circuit valdybos signalo" pateikė Stephen C. Thierauf

paskelbtas 2004 m. Artech House, Inc ISBN: 1-58053-131-8

Štai jie:

Artech.House.High.speed.Circuit.Board.Signal.Integrity
http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=86762

ir vieną papildomą kopiją į
http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=91253

djalli

Taip pat knygoje palūkanos:

Signalo data ir tes Dizainas
http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=65203

HI
Gal tai naudinga jumsPriedas išbraukiamas davorinPaaiškinimas: Available at: http://www.web-ee.com/primers/files/DesignSem3.pdfPerskaitykite taisykles prieš išsiunčiant / augšupielādējot!Kitą kartą perspėjimo!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back