pcb dizaineris atlyginimas Malaizija

Manau, kad šio tipo dizainerio darbo užmokesčio RM 450.000 __________________ [url = http://www.mixmelot.com/spy] Didmeninė spy kamera [/url]

U tikrai apie tai?! RM 450 000 per metus?! Wow! kur gaunate informacijos?

Žinau, kad PCB Dizaineris atlyginimas Kinijos RMB, 4000

jei aš konvertuoti į Malaizijos ringitas lygi RM 1878 .. bet ne evry šalies tą patį tarifą .. yra bet Malaizijos gali padėti??

Hai, Labai griežti org m'sia .. Labai griežti ase gaji pcb dizaineris KB m'sia lbey kurang 2000-3000 kot ... KNP awk tu?? NK bus pcb dizaineris ke?? :-D:-D:-D:-D:-D

asslmualkum ir hi, aš čia .. Ar esate tikri, 2000-3000?

asslmualkum ir labas, aš čia .. esate tikri, 2000-3000
Hi Ibrahim .. Sveiki atvykę į edaboard ..: D tikrųjų aš nesu tikras apie alga, bet mano Fren pasakė man, kad jo Fren, kurie turi darbą, kaip pcb dizaineris gauti alga apie 2000-3000 la .. [color = "Silver"] [size = 1 ]---------- Pranešimas Parašytas 15:20 ---------- Ankstesnė žinutė 15:19 ----------[/DYDIS] [/color]
Helme compnay, kurį nuo
Tiesą sakant aš nesu dar .. bet mano Fren papasakojo man apie tai atlyginimo ... iš tikrųjų aš trully nežinote apie tai ..

iš tikrųjų aš dar nesu .. tačiau mano Fren pasakė man apie tai atlyginimo .. iš tikrųjų aš trully nežinote apie tai ..
galite paprašyti savo Fren kokia kompanija jis dirba už .. Hahahaha .. aš noriu eiti ten .. materialistinės!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back