PCB apkalos storis

J

jayleung

Guest
Sveiki, Turiu klausimą dėl bendrosios PCB gamintojas. Nuostabus namas man pasakė, kad, kai aš naudoju 1/2OZ vario folija (0,7 mln), išorinį sluoksnį, po papildomų vario apkalos, PTH, ji eina apie 2.2mil. Ar tai tiesa? Kokie yra minimalūs vario apkalos storis? Ar tai priklauso nuo PTH vario storis? Ačiū.

Kai mes, kad PCB, standartas, kurį mes naudojame, yra 0.5oz išorės vario padengto vario mažiausiai 1,0 uncijos. Tai, atrodo, kad bus gerai dauguma programų. Jei stumia didelės srovės aplink, galbūt norėsite padidinti gatavo vario storis. Aš niekada klausia, ką savo minimalius vario apkalos. Aš manau, kad jie galėtų kaukė Prieš užtepant thru-skylės pėdsakai. Tai būtų deponuoti vario skyles, bet palikti paviršiuje pėdsakų pirminio storio. Aš tikrai, būtų įtraukti papildomą mokestį. Manau, kad jos geriausiai, tiesiog pasakykite jiems, ką gatavo produkto turėtų būti kaip ir leiskite jiems nustatyti geriausią metodą, kaip ten patekti. Spec minimalaus ir maksimalaus vario išorinių sluoksnių storis ir leiskite jiems nerimauti procesus, reikalingus pasiekti. Tas pats taikoma varža. Mes davėme bando spec atitinkamus dielektrikai ir pėdsakų plotis. Prieš pradedant projektavimo, mes prašome stackup PCB Fab parduotuvė varžą bei sluoksnių, norime. Tada mes tik dizainas to.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back