R
rajo
Guest
Sveiki! RF yra tikrai ne mano kompetencijos srityje OT, bet aš tikėjosi susidurti ne tai, kad daug problemų. Aš esu projektavimo 433MHz mažojo nuotolio radijo ryšio, ir aš norėčiau taikyti integruotą PCB antena. Radau keletą bendro pobūdžio pastabos dėl neto, bet vis tiek i don nežino, kaip nustatyti matmenys pateikti antenos stiprinimo ir modelis. Aš nemačiau bet kur. Taip, aš žinau, tai tik apytikriais apskaičiavimais, bet aš vis dar reikia kai kurias rekomendacijas, vieta pradėti ir kryptį keisti dalykai, jei kas nors eiti blogai. Norėčiau specificallu dirba struktūra Mačiau yra vadinama kilpa antenos, kur visi komponentai yra į PCB, antenos priėmimo aplink ratlankio vidurio. Bet ne skaičiavimai radau ... Ar kas nors tašką mane tinka vadovą ar piešinio? Aš patikrinti labiausiai susijusių pranešimų forume. Bet aš praleidau ką nors ar nėra tai, ką aš tikrai reikia daug padeda iš anksto [size = 2] [color = # 999.999] Parašytas po 15 minučių: [/color] [/size] Aš ką tik matė, kad aš tokiu būdu, praleistų forumas. Ar įmanoma administratoriaus, kad perkeltumėte topis tinkamas, antenos, kuriuos forumus? Be shitlisting, tikiuosi