PCB Įrankiai MCU darbą?

P

Picstudent

Guest
Labas

Aš projektų ir produktų, daugiausia naudojant MCU.

Šiuo metu aš naudoju OrCAD Mano PCB tikslais.

Aš grandynai dažniausiai sako tinka nuo 15cm * 10cm.~!

Komponentai DIP ar SMD. Niekada BGA arba tokių sudėtingų pėdsaką.

Iki šiol aš nepadarė bet grandinės modeliavimas.

Norėčiau išmokti modeliavimo įrankis analogas grandines.

Aš OrCAD, bet manau, grandinės simuliatorius jame yra labai sudėtinga.(?)

Ką apie proteus?

jis gali tarnauti savo tikslą PCB dizaino analoginis modeliavimas ir MCU modeliavimas?

Aš ne darbo dėl labai sudėtingas lentos.Easyness mokytis, ir, bet tiksliai ir grožio.

Kuris jums recoment man?

OrCAD
Workbench
ProteusAčiū

picstudent

Sprendimas galiausiai bus jūsų, tačiau čia yra mano išvados:
Eagle, geras bibliotekos abiejų modelių ir maketai gerai daro PCB projektus, galbūt pigiausia priemonė aplink.Geras autoplacement ir automatiniu kasdienybe.Vartotojo sąsaja yra dėmė, o ne šis vartotojas friendly.Reasonably kainomis.Reikia mažiau išteklių sistemos
Elektroninė darbastalį: Labai brangi įranga, palyginti su kitų, kuriose kainos yra palyginti programinės įrangos galimybes.Gali būti naudojami PCB projektą, bet ne inegrated aplinkos žemiau V10.Vartotojo sąsaja taip taip, 3D peržiūros priemonė yra awesome.Automatiniu taip padaryti.Sistemos išteklių.
Proteus: Puikiai rinkinys bibliotekų tiek modelių, maketai imitavimą, labai modeliavimas ir išdėstymas.Poreikis susipažinti su vartotojo sąsaja.Prieinamą kainą.Reikia mažiau išteklių sistemos
OrCAD: niekada nesinaudojo akivaizdžiai.Bet mano ribota patirtis rodo geriausią automatiniu ir įdarbinimo procedūras.
@ ltium DT: Manau pasiimti visus nors jums reikia praleisti laiką žinant visas galimybes programinės įrangos.Nors dėl brangaus pusėje, o integruota darbo aplinka ir geros automatiniu įrankiai būtų gerai choice.Requires labai gerą sistema dirbti.
Tai mano nuomonė, kaip mano patirtis rodo,
kad ji gali kisti kitiems, bet jūs turite padaryti savo pasirinkimą.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back