PC LED / išjungti, naudojant nuoseklųjį prievadą programavimo???

B

bhanot.manik90

Guest
gali kas nors PLZ help man, aš noriu, kad mano labai pirmąjį projektą apie mikrokontrolerių ... aš noriu, įjungti / išjungti vadovauja prijungtas prie p0.0 uosto at89s52 per pagrindinius: "A". at89s52 sąsajos pc i čia MAX232 ... taip plz kas nors, siųsti savo kodą tik Asemblerio kalba???

patikrinti šią svetainę PC sąsaja projektai [url = http://www.free8051projects.blogspot.com] NEMOKAMAI Projektai įranga (8051) ir programinės įrangos (VB, C, C + +, Java ...)[/url]

bet tinklalapyje aukščiau kodas yra parašyta, siųsti simbolį iš mikrovaldiklio PC ir aš jau žinau, kaip tai padaryti .... tačiau problema yra ta, i dont know, kaip kontroliuoti LED pritvirtinta MC per PC raktas : "A" ... PLZ siųsti man kodas Asemblerio kalba, kaip i dont žinoti, Vb

Sveiki. Pirmiausia visų jūsų reikalavimas yra kompiuterio valdiklio sąsaja perduoti duomenis iš kompiuterio ir kontroliuoti operacijas valdytojas apeigos? Taigi tiesiog konfigūruoti arba ieškoti, kaip serijiniu bendrauti su PC, kuri yra paaiškinta lapo valdiklis. Inicijuoti reikalingas serijos commn registrų ir padaryti pirmiausia imituoti tai, ko jums reikia PROTEUS ir tada, jei ji veikia puikiai eiti realiu laiku įgyvendinimui. Sėkmės !!!!!!!!! 11 Regards, Jerin. :)

Sveiki bhanout. s aiškiai ir tiesiai ten. patikrinti projektą vnt įrenginių kontrolės. MC kodas Asemblerio kalba. ir tai yra tas pats, kaip ir reikalauja, kontroliuoti LED arba iš kompiuterio relės.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back