Pavojingumo problema skaitmeninės logikos dizainas

H

huynh

Guest
Aš sužinojau daug skaitmeninių kanalų, ir aš susiduria su rizika problema mano dizainu, bet aš neturiu giliai dokumentas apie šioje srityje.
Ar yra kas nors, turintys dokumentus, susijusius su rizikos veiksnių problemą logikos dizainas.
Prašau man duoti keletą patarimų ar nuorodų, kad aš galėtų išspręsti savo problemas.
Ačiū.

raticus parašė;

Kas žemėje yra pavojaus problema?
Panašiai blogai!

Raticus;

Geriausias būdas paaiškinti pavojus šiuo būdu.

Pavojai, sukurtos naudojant metodus, kaip sumažinti k kartografavimas.
Kartais sumažinti yra per geras.
Pavyzdžiui, jei jūs gaunate jūs K-žemėlapis, 2 vartai, bet nėra jokio sutapimo su K-žemėlapyje.Sąlyga gali sukelti trumpalaikis impulsas iš vieno įjungimo / išjungimo būsenos į kitą.
Kartais pavojus nėra kritinis, bet ...!ir aš tai didelis, bet - jis gali sukelti netikėtų rezultatų.Šie duomenys paprastai sukelti nepageidautinus rezultatus ir tt ..

Manau, kad geriausias būdas susidoroti su pavojais yra pradinis projekto etapas grandinė (popieriaus ir pieštukų).Kaip jūsų sumažinti savo lygtis, galima pamatyti apie pavojų K-map, popieriaus, ir tt ..
Čia galite pamatyti, kurie pavojai (jei toks yra) yra kritiškai ir turi būti sprendžiami ir kurių nėra kritinis, nes įvyks "Don't priežiūros" narė.

Tikiuosi, kad šis explaination padeda atlikti mažai.Žinau, yra narių, kurie turi daugiau žinių nėra.

Hope this helps.
WA

Labas,
How are u stebint šią problemą?
Vienas iš būdų sumažinti tai naudojant atleidimų.

BRM

Heck šią nuorodą, tai gera dokumentas apie trikdžių ir pavojai elektronines grandines

http://web.doe.carleton.ca/ ~ pavan/350/resources/hazards_notes.pdf

Medus
bet nepageidautinus signalus galima apibūdinti kaip triukšmo, bet pavojai daugiausia occure dėl skirtingų pathes vėlavimų, kurie sukelia signalų, kad buvo pakeistas laikas T0 pasiekia ne diffirent kartus tikslinės Tx

Aš visiškai sutinku su Al Farouk.Blogiau yra valstybės mašina šokinėja į valstybės dėl pavojaus sąlyga.Tai gali vairuoti jus sienos sudėtingos konstrukcijos.Imitacija nėra tokia akivaizdi, ir jei įgyvendinant atleidimų iš darbo į darbą jį, jūs struktūrą ir terminus, kurie nėra lygiaverčiai ..Tad ji yra labai jautri dalis, kad kartais pamiršti.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back