Paveikslėlio suspaudimo idėja

I

Indijos

Guest
Kalbant apie vaizdo suspaudimas Maniau idėja atsakykite man, ar esamas arba nėra arba jos nenaudingas.
Idėja aš einu padalinti bendrą vaizdą į blokus.Iš kiekvieno bloko I bus nustatyti visi skirtingų spalvų reikšmes dabar ten ir tada aš būsiu įvesti spalvų reikšmes į lentelę susieti su mažesniu simbolis, kurį sudaro ne mažiau bitų ten originalas ir pakeisti bloko vertybes, yra atitinkamą sysmbols.Čia nėra duomenų praradimo tiek įvaizdžio tikslumą galima išlaikyti, tačiau tai nepavyksta, kai visų vertybių, esančių bloko diff, bet daugumoje atveju tai bus ne taip

Ačiū

Manau hafman kodai yra šiek tiek panašūs su tuo, ką turite aprašyti.

Aš nesuprantu Jūsų aprašymas tiksliai, bet atrodo, kad dėl signalo kodavimo forma ...perskaityti apie jį, jei jus domina.

Ir tai Huffman kodavimas

[quote = "MirekCz"] Aš nesuprantu Jūsų aprašymas tiksliai, bet atrodo, kad dėl signalo kodavimo forma ...perskaityti apie jį, jei jus domina.

Ir tai Huffman kodavimas [/ quote]

Atsiprašome už klaidingą raštu - Huffman.Ištrauka iš Robertas Sedgewick knygos "algoritmai"

"Huffman kodas pasiekia ekonomikos erdvę kodavimas
dažnai naudojamų ženklų, kaip keli bitai, kiek įmanoma, kad bendras
bitų naudojama žinutę mažinimą ....

Pirmasis žingsnis yra suskaičiuoti kiekvieno požymio dažnis per
laišką būti užkoduota ...

Kitas žingsnis yra kodavimas medis iš apačios į viršų pagal
į dažnius.(simbolis) "

Labas,

Faktiškai jūsų idėja gali būti naudojamos visų tipų failus (ne tik atvaizdus) rūšių.Nes visi jie yra kodavimas, siekiant saugoti duomenis (ty ASCII kodu).Kiek aš suprantu, jūs bandote optimizuoti šią kodavimo procesui.Paprasta, kaip galite patikrinti efektyvumo Jūsų idėjos, lyginant su kitu lossless suspaudimo algoritmą.Pavyzdžiui pabandykite WinZip.I don't really know, bet tikriausiai šių algoritmų, taip pat naudoti metodai panašūs į jūsų.

Labas
susijusi su UR klausimą šaltinio kodavimo (suspaudimo).Lempel-Ziv kodo yra optimalų nuo Huffman kodavimas.

Kalbant apie vaizdo suspaudimas, populiariausias kodekas JPEG200, kuri naudoja vilnelė transformacija.Manau, paprastai vaizdo suspaudimas knyga bus įdiegti metodai aikštelė.

Opt JPEG2000 ... geriausias kodavimo metodas nejudančius vaizdus, kaip jau dabar.

Manau, kad autorius turėtų sužinoti daugiau apie lossless ir lossy suspaudimo metodai.
Žiūrėti, pavyzdžiui,

Proceedings of SPIE
Tomas 3.970 - Media Perdirbėjai 2.000
Computationally veiksmingas lossless vaizdas coder
Parthasarathy Sriram ir Subramania I. Sudharsanan
Psl.50-58

Draugas, geras įvadas yra "Introduction to Data Compression" 2nd Edition Sayood

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back