Patvirtinimas ryšio vs FIFO

K

khaila

Guest
Supposed duomenys perduodami tarp dviejų laikrodis srityse.
Šiuo atveju mes turime du pasirinkimus išvengti Metastabilność:
1.Naudojant FIFO.
2.Patvirtinimas ryšio.

Mano klausimas yra toks:
Kas yra atvejų, kad Patvirtinimas ryšio pageidaujama nei FIFO?Khalil.

Async FIFO yra už kelių plotis duomenų perdavimą, o tai FIFO veikia kaip tas pačias funkcijas su normaliu FIFO.
Patvirtinimas ryšio naudojamas valdymo signalas, dažniausiai 1 arba dviejų bitų signalų, kurie kerta du laikrodžio domeno.

Na, tarkim aš šį scenarijų.Aš async.fifo su 256 gylį., mano nurodymus bus minimalus plotis [7:0].Šiuo atveju, mano žymeklis yra daug bitų.taip, kaip aš galiu perkelti žymeklį info.nuo parašyti parą domene skaityti laikrodžio domeno?

asicengineer1 rašė:

Na, tarkim aš šį scenarijų.
Aš async.fifo su 256 gylį.
, mano nurodymus bus minimalus plotis [7:0].
Šiuo atveju, mano žymeklis yra daug bitų.
taip, kaip aš galiu perkelti žymeklį info.
nuo parašyti parą domene skaityti laikrodžio domeno?

Ar būtų galima naudoti Handshake mechanizmas ten vietoj synchronizers?

asicengineer1 rašė:

Ar būtų galima naudoti Handshake mechanizmas ten vietoj synchronizers?

Jei duomenys yra essetially pastoviai, jūs negalite išvengti naudoti FIFO.

Hii,

Sistemos veikimą naudojant Patvirtinimas ryšio bus mažiau kaip Tx atsiųs Kitas duomenis tik gavęs patvirtinimą iš Rx už ankstesniais duomenimis.

(Tx to Rx) and ack
(Rx to Tx) control signals which also account for the more delay.

Šiuo atveju bus synchronizers naudojamas prašymu
(su Rx Tx) ir padargai
(Rx į Tx) valdymo signalus, taip pat sudaro daugiau žr.Taigi, kai u turi didesnį našumą ir U gali sau leisti daugiau aparatūros Valio dizainas, u galima naudoti FIFO.
Kiti išmintingas ir gali eiti kur Patvirtinimas ryšio galite naudoti labai mažai aparatūros.Nuoširdžiausi linkėjimai,
subbu.

Geriausias kada nors parašytas ant popieriaus async FIFO dizainas rasti http://www.sunburst-design.com/papers/CummingsSNUG2002SJ_FIFO1.pdf

Prašome atidžiai perskaityti šį vieną ...Tai bus geriausia pastangų savo karjerą.

Naveen
www.vlsiforum.com

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back