Patche impedancja įvesties su HFSS

E

EnricF

Guest
Hi guys,

Noriu sukurti 4 pleistrų masyvas antena dirba 2,4 GHz suprojektuoti su HFSS V10.Visų pirma, aš sumodeliuotais vienas pleistras su 50 omų eilutės (lambda / 2 ilgio, nes lambda / 2 eilutė nekeičia impedancja įvesties, manau).Aš gavo pleistras varža 235 omų dėl Atgal praradimas -3,8 dB.

Mano pirmosios abejonės, tai, jei linijos ilgis yra svarbu, siekiant gauti pleistras impedancja įvesties.Ar kas nors atsakyti?Po to, 4 pleistrų masyvo modeliavimas turi būti padaryta.Pradžioje impedancja įvesties bet pleistras turi būti rastas (nes masyvas pakeisti impedancja vienas pleistras), bet kaip aš galėčiau tai padaryti su HFSS?Aš galvojau apie connnecting keturi lopai su keturiais 50 omai atitinka ilgio būtina sujungti (nėra liambda daug), tačiau ilgio šios svarbios?Tai labai svarbu man, nes ateityje aš sukurti sudėtingesnius 10 GHz masyvas antena.

Pridedu du modeliavimas (4 pleistrų modeliavimas nėra tinkamai užbaigtas, tačiau aš pridėti tik siekiant parodyti, kaip daugiau ar mažiau, tai bus susiję).

Linkėjimai,
Enric.
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back