patarti man knygą pirkti

B

buenos

Guest
labas

prašome pranešti man gera knyga nusipirkti apie skaičiavimo Electromagnetics.

i am looking for a big knyga (500 psl), kuri apima FEM, FDTD, MOM, taip pat pagrindinio em teorija ir paraiškų PCB.ne antena knyga, nei kai kurios specializuotos tai prašome.apskritai, bet ir išsamiai.

i recommened L "mikrobangų enginerring" Dovydo.GaisrasParašytas po 46 sekundžių:Ši knyga buvo sunku kopiją internete.Jūs galite jį atsisiųsti

buenos rašė:

labasprašome pranešti man gera knyga nusipirkti apie skaičiavimo Electromagnetics.i am looking for a big knyga (500 psl), kuri apima FEM, FDTD, MOM, taip pat pagrindinio em teorija ir paraiškų PCB.
ne antena knyga, nei kai kurios specializuotos tai prašome.
apskritai, bet ir išsamiai.

Thanx.praėjusia savaite i užsakė "Computational Electromagnetics (tekstai Taikomoji matematika)"
gal tai buvo klaida?anyway, aš perskaičiau jį, tada eisi su didesnę knygą apie SUBMENIU klausimu.

1 - Manau, kad knygos, užsakyta yra klaida.Manau, kad knyga yra rinkinys temomis.
2 -
Don't get mikrobangų inžinerijos pagal Gaisras.Knyga yra ne kompiuterinės Electromagnetics, bet mikrobangų inžinerijos pvz filtro projektavimas, generatorius dizainas, perdavimo linijų
3 - Manau, jums gali tekti įsigyti įvairių knygų įvairiais metodais (FEM, FDTD, MOM).Bet Sadiku yra geras pasirinkimas.
Be to, skaičiaus metodai ir Electromagnetics pagal Mittra yra kita knyga.Problema yra ta, kad tiek knyga buvo parašyta seniai, ir ten buvo daug avanso, nes jie buvo įrašyti.

Jei Jus sudomino Computational
J. apskritai, tada Sadiku turėtų būti bauda.

Yra dar viena knyga taikomosios matematikos: "Computational Electromagnetics" pateikė Anders Bondeson, Tomas Rylander ir Par Ingelstrom.

Manau, kad jūs ieškote knygos, kuri apima metodų visai ..Ir tu konkrečiai domina PCB paraiškas?

Yra knygos "Mikrobangų Grandinės modeliavimas naudojant elektromagnetinis laukas Imitavimas" pateikė Daniel G. Swanson,
Jr ir Wolfgang JR Hoefer.Ši knyga yra gera, jei norite daugiau sužinoti apie metodų bendra ir kaip komercinės
J. solvers darbą, kurį jūs turėtumėte naudoti Jūsų prašymą,
ir tt ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back