Pataria reikalaujama 4 paskutinių metų projekto WTH FPGA

S

sp

Guest
Dear all, ačiū tave .... .... Man reikia šiek tiek pagalbos tema mano galutinis metų projektą savo universitete. i hav kai valdyba WTH Altera FPGA lustas / s. ... ir jiems dar galvoju sugniaužti į kuokštelį temą turėčiau daryti WTH šių plokščių. Norėčiau b dėkingas, jei kas nors gali pasiūlyti man kelias, kuris yra tinkamas kaip mano galutinis metų projektą. aš norėčiau, jei ji nėra susijusi telekomunikacijų, ryšių srityje, i dont like it:) jiems elektronikos kryptys studentų. i love VLSI, PLD / CPLD, FPGA, skaitmeninės elektronikos, skaitmeniniai integriniai grandynai, mikroelektronikos, galios elektroniką, elektros grandinių teorijos dalykų .... tai b labai dėkingi, jei kas nors galėtų padėti ... daug daug daug thanxs iš anksto ... mano regards, sp

DSP, FPGA yra karšto sritis .. daug vyksta! Tačiau viena iš problemų yra, kaip įgyvendinti slankaus kablelio algoritmai .. Gerai yra HSLA biblioteką, kad galite gauti čia: www.utia.cas.cz jums vis tiek reikia celoxica .. su bet DPS, taikymo dabar yra stright į priekį!

brangūs eltonjohn, UR pasiūlymą ačiū už .... labai blogai i NVR studijuoti bet DSP B4 .. bet i hav išgirdo apie tai .... manau skaityti pats, aš tiesiog žinau, tai skaitmeninių signalų apdorojimo ... ni HAV nėra sugniaužti į kuokštelį idėja yra ... nėra jokio ryšio btween DSP n skaitmeninio vaizdo apdorojimo? ... jokių kitų pasiūlymų iš kitų? ... i hav mąstymas daro FPGA dėl fizinių dalykų valdytojas .... bet tema galiu galvoti yra pernelyg lengva, pernelyg dažnas reiškinys, kuris netinka mano galutinis metų projektą ... thanxs vėl eltonjohn ... , sp

Sveiki, SP Galite pabandyti įgyvendinti senas procesorius esate susipažinę su Gali būti galite pabandyti Intel 8085. Jūs jau gali būti tiriamas šis ... Bet dabar bando sukurti vieną. Aš esu įsitikinęs, kad jums bus išmokti daug daro ... Svarbiausia baigsite UR laiko ir darbo threfor, aš siūlau jums padaryti 8085 šį projektą bus išsaugoti UR laiko, jei gimęs jau susipažinęs su 8085 architektūra. Kitas dalykas yra tai jos nėra pernelyg sudėtingas, pastatytas vienas! Geriausios kloties!

Imtis ko nors dažniausiai mikro ir geriau tai padaryti aparatūros:)

[Quote = jdhar] kas paprastai daroma mikro ir aparatūros daryti geriau:) [/quote] Ar galėčiau sužinoti, sugniaužti į kuokštelį U reiškia ... ne suprasti ?.... 8085 yra gera idėja, bet aš tik hav žinios 8051 kontrolierius ... jis gali taip pat b įgyvendinama naudojant FPGA? .. visi thanxs atsakymo .... , sp

Ką apie Manchester kodekas ar ciclic nereikalingas kodekas.

ya .. 8051, gali būti įgyvendinami dėl FPGA ... ir tai labai geras projektas, pradedantiesiems

Aš jums patarti, kad skaitmeninės juostos sistemos posistemė. Jei yra tik vienas ir gali pasirinkti blokas, suderintos filtras pavyzdžiui.

[Quote = jnanabindu] ya .. 8051, gali būti įgyvendinami dėl FPGA ... ir tai labai geras projektas, starteriai [/citata] galėtų u papasakok man daugiau apie tai .... po apdailos VHDL kodavimas,,,, gali prieš surinkimo kodą, programa prieš 8051 FPGA kaip paprastai daryti ar vis dar reikia VHDL programa 8051 FPGA ??... HAV abejonių ... thanxs .... [Quote = amraldo] Aš patarimų jums, kad skaitmeninės juostos sistemos posistemė. Jei yra tik vienas u, galite pasirinkti blokas, pavyzdžiui suderintos filtro. [/Quote] I dont suprasti sugniaužti į kuokštelį varikliukus ... sugniaužti į kuokštelį juostos .... atsiprašome už mano nežino ... ya ya ... prašome neturi stuff .. uncapable / nedomina ....: P daug daug daug thanxs visiems atsakymą ... ir visa tai padeda ... , sp

Sveiki, SP, kaip Abt vyksta atsitiktinių skaičių generatorių su daugiau tobulumo nei įprasta. i tai atsitiktinumas .. Žinoma, reikia Gr8 lygio matematikos fone. Ir po to kodavimo! :) (Ne originalus pasiūlymas) / cedance

Hi SP,, Kaip aš suprantu jums HV ne padaryti DSP Žinoma, tai Wud geriau UR karjeros, kad padaryti DSP, bet gimęs projektas susirūpinimą u gali eiti alongwith 8051, jis manimi tikrai geras projektas UR pagrindai M-kontrolierius ir FPGA , toliau U galite pridėti UR paraiškas šiam projektui. Jei R tai daryti, ir gali gauti geras rekomendacijas čia. Kaip per mane eiti 8051, tačiau kiti taip pat laukiami!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back