Pasyvus elementų matavimo, S Parametras į ABCD, prašome padėti

E

electronicman

Guest
Sveiki, aš sukurta spiralės induktoriaus (tik matmenys) naudojant ADS. Man S-parametrų iš modeliavimo rezultatus.

1-Kaip gauti veiksmingą induktyvumas ir talpa naudojant ADS?
2-Kaip gauti ABCD (lengva apskaičiuoti induktyvumas ir talpa) matrica nuo s-parametrus?
3-Ar yra būdų matavimo spiralės induktoriaus induktyvumas ir interdigitated talpa be pažangesnių Komponentai modulis ads?
4-tai yra programinė įranga, kuri gali konvertuoti S-parametrų ABCD automatically.let pasakyti Matlab?

Aš žinau, kaip aš galiu nustatyti pasyvaus elemento tipo stebėjimo fazės skirtumas tarp S11 ir S12 (-90 kondensatorius), (90 induktorius), tačiau problema yra vertė, mano paskirtą oprerating dažnis, pvz 10GHz.

Ačiū

Labas

Norėdami gauti indukcinės galite naudoti šią formulę kai pasikeitė Y parametrai:

1.L =- 1 / (2 * pi * freq) * IMAG (1/Y12)
Q = IMAG (1/Y11) / Nekilnojamas (1/Y11)

2.Yra formules tai padaryti, tiesiog pažymėkite Gaisras.Aš nepamenu, jei skelbimas yra kaip funkcija, tačiau tuomet galite parašyti savo lygtis ADS.Norėdami Y parametrai tiesiog naudokite Stoy skelbimų (T = stoy (S)).

3.Don't know.

4.Taip ADS arba MATLAB.

Linkėjimai

Labas,
Galite patikrinti areštas, tikimės, bus atsakymas į jūsų klausimą, # 2 & 4.
Tada paskambinti šiuo lygtys duomenys Rodyti po przeciągając sąrašo.

Kalbant apie pasyvaus "Susitelkusius vertę savo paskirtą veikimo dažnis, pabandykite tai.Konvertavimas Zl į ZLn

ir bandykite toliau gaires.
1.always naudoti ZY diagramą
2.always pradėti nuo apkrovos pabaigoje siekiant išvengti painiavos, tada perkelti aukštyn link Geną
3.Move pastoviomis R-G apskritimo tokiu būdu turi atvykti į centrą diagramos.
4.Each judesio gausite vertės reaguojanti elementas.
5.Moving pastoviomis R išeiga aseries reaktyvių elementas.ir juda pastoviomis G išeigos ashunt.
6.The kryptimi keliauti nuolat RG ratas bus nustatyti tipo elementą būtų galima naudoti.
7.If pasiūlymas didėjimo ji atitinka aseries arba šuntas induktoriaus
8.If žemyn jis atitinka kelis ar šuntas kondensatorius

Jūs galite tai padaryti ADS rodyti duomenis naudojant žymeklį kowala diagramos,
taip pat galite parašyti lygtis pagal šią aplinką rasti vertės Susitelkusius elementą, kurį norite, jums reikia perskaityti duomenys Parodyti dokumentus ir rasite daug informacijos kad tikrai naudinga

Tai tik gairės tipiškų problemų, todėl daug ir priklauso nuo jūsų grandinės.Gero ...
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Labas,

Klausimas # 3, ką reiškia apie pažangesnių komponento?

Labas

Pažangesnių Compenent funkcija arba modulio parengimą, kurioje galima kurti bet pasyviai Susitelkusius komponentas automatiškai ADS.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back