Pasyviųjų grandinės, gali vidutiniškai 2 įtampų

M

maalma

Guest
Sveiki visi, Aš turi 3 įėjimo įtampa VA, VB ir VCM nuo šių įtampų man reikia grandinę, kad galite suteikti man produkcija šių vertybių VCM + (VA + VB) / 2 ir VCM-(VA + VB) / 2 Kaip galima aš tai padaryti?? Thanks for your help

Gerai, jūs galite suteikti man daugiau informacijos, prašome ačiū už atsakymą:)

Dėkojame, Adrianas jūsų pagalbos:) aš išbandyti savo sprendimą ir aš jus informuoti, jei jis veikia mano prašymas iš tikrųjų, rezistoriai yra labai "triukšmingas" ir aš naudoju šį ADC, todėl triukšmas turi būti

Keista, klausimo pavadinimo prašymus pasyvus grandinė, tačiau visi pasiūlymas yra apie aktyvaus sprendimus. Kad įtikinamu iki šiol, kaip pasyvus subtractor neįmanoma. Taip pat SC yra galimas sprendimas, bet ne laikomos pasyvus paprastai.

Aš nebūtų susirūpinę rezistorius triukšmo. Johnson triukšmo 1kohm rezistorius apie 25degC 4nV/sqrt (Hz). Net jei turite 100MHz pralaidumo, rezistorius triukšmo būtų 40uV. Yra 10 rezistoriai šią grandinę ir su 1 pelnas (ar aplink) triukšmo šių rezistorių maždaug 40uV * sqrt (10) = 126uV, 40dB žemiau 12mV reikalavimas. Be to, galite pasirinkti, mažai triukšmo elementai, pavyzdžiui, metalo plėvele arba plonasluoksnių rezistorių, ir pasirinkti mažesnės vertės rezistorius (šimtų omų), jei elektros energijos suvartojimas yra ne problema. Būčiau labiau nerimauja mirgėjimo triukšmo op stiprintuvai jums naudoti, bet, nes pelnas yra mažas, tai gali būti problema taip pat. Todėl, naudokite rezistoriai mažai triukšmo, mažai triukšmo op stiprintuvai, turi nuolat plokštumos žemės sumažinti RF trukdžių, naudoti paviršinio montažo dalys, trumpas pėdsakus, gero atsiejimas, pralaidumą ir sumažinti iki minimumo, būtino, ir jūs turėtumėte lengvai pasiekti žemiau 12mV triukšmo grindų.

ačiū Adrianas šiuos paaiškinimus:) galite pasakykite man daugiau apie žemo triukšmo Opamp (aš tikrai naujas komercinės Analoginė dizaino pasaulyje)?? Geros dienos

Analog Devices, Nacionalinės Pusiau, Maksim Pusiau, kt Įmonės kaip po op stiprintuvai sąrašą savo tinklavietėje ir juos kategorizuoti Mažai triukšmo ir didelės spartos, mažo galingumo, precizijos, ir tt Pavyzdžiui, čia yra op sąrašas vairo iš Analog Devices, kurie į Low Noise kategorijos:

Sveiki, Adrian, Ačiū už nuorodą, bet aš kalbu ne apie prietaisus, aš kalbu apie schemos imituoti kadencijų. vistiek ačiū už jūsų pagalbą ir welcom EGA laive:)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back