Pasveriama skalėje CS5532

G

ggirish

Guest
Sveiki, Nors projektuojant įvertinti skalėje CS5532, ekranas nėra stabili dėl besikeičiančių išėjimo iš CS5532. Bandė vidutiniškai mėginių skaičių ir pavaizduoti, tačiau rezultatas nėra patenkinamas. Jei daug mėginių yra vidutiniškai, stebėjimo yra labai prasta. Bet šią problemą komentarai? Ačiū,

sverti masto grandinė bus įtraukti aukšto artumas dizainas. problema turi būti dėl netinkamo stiprinimo grandines ir išdėstymas. Paskelbkite savo dizaino taip, kad mes galime rasti, kas yra negerai su juo. mike -------------------------------- www.ezpcb.com

gali kas nors duoti kodo pavyzdį skaityti iš cs5532 ADC stabilumą nereikia i nori imtis skaičiuoja nuo cs5532 ADC

Sveiki draugas
Nors projektuojant įvertinti skalėje CS5532, ekranas nėra stabili dėl besikeičiančių išėjimo iš CS5532. Bandė vidutiniškai mėginių skaičių ir pavaizduoti, tačiau rezultatas nėra patenkinamas. Jei daug mėginių yra vidutiniškai, stebėjimo yra labai prasta. Bet šią problemą komentarai?
Turiu tą pačią problemą, kad aprašyti aukščiau. Aš naudoju Pelnas = 16. ir atsižvelgiant svarstymą iš vidutiniškai 2000 m. mėginius. Bet skaitant nėra stabili. Aš ne daryti bet kuriame iš Ofsetinės registro ir kalibravimas Registruotis ADC CS3352 tipas. tai Ofsetinės registre vertę ir kalibravimas registre pagal nutylėjimą iš inicijuoja ADC. Ar reikia? Prašau duoti man kai Patarimas ar idėja stabilizavosi svarstymą. Ačiū iš anksto Shyam Indija

PCB dizainas CS5532 Taip pat labai svarbu, jūs galite įkelti PCB ir schemos.

už svorio skalė jums reikia su CS5532 tikslumo ADC? kokia svorio skalė specifikacija tikslumo? nebent tai yra didelio tikslumo priemonė Manyčiau 8bit su 10 bitų ADC padarys ir net tada kai mažiausiai svarbūs bitai taip pat galėtų būti triukšmas. Pabandykite maskavimo kai kurios mažiausiai svarbūs bitai ir kaip ji veikia.

Hi, tai visiškai natūralu, jūs negalite naudoti ADC už tai visos skalės, kai aš bandžiau ir galėtų pasiekti tik 20 bitų su paskutiniais bitų perjungti. jis priklauso nuo daugelio parametrų. taigi, net jei mes gauname 16-18 bitų be jokių problemų, It's OK. PCB Kelvados, varža, talpa, atsparumas takelius, ir kitų sudedamųjų dalių, įžeminimo kaip daug daugiau parametrų nėra. net jei tai 16 bitų, 65536 svarbiausia yra ne blogas. Nemanau, kad jūs ketinate dizainas 1 klasės svėrimo mašinų. 2 klasės ir 3 16 bitų skiriamąją gebą yra gana gera, dėl ml

Labas draugui Dėkojame visiems atsakyti ir padėti man. Man 18 bitų skiriamąją gebą be virpėjimas. ir pakanka mano projektą. Dar kartą ačiū visiems Shyam

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back