Pastovi Gm einamąjį ataskaitinį

E

eransal

Guest
Sveiki, kur galėčiau rasti išsamią analizę šios grandinės? Man reikia gerą paaiškinimą, taip pat plėtoti geras lygtis.

BEHZAD Razavi - Projektavimas Analog CMOS integriniams grandynams .... 11 skyrius. Hope this helps, diemilio

[Quote = diemilio] BEHZAD Razavi - Dizainas Analog CMOS integriniams grandynams .... 11 skyrius. Hope this helps, diemilio [/quote] Aš mačiau Razavi knyga, dalykas, jis nėra išsamios vystymosi lygtis. Jis suteikia pridėtinių paaiškinimą.

Sveiki, Aš tikiu, kad jums gauti daugiau detils kaip nuorodą pasakiau analizė ir sklypo. Žinoma, Stanfordo profesorius Murmann taip pat analizuoja grandinės, jūs paminėjote.

[Quote = yschuang] Sveiki, Manau, jūs gausite daugiau detils kaip nuorodą pasakiau analizė ir sklypo. Žinoma, Stanfordo profesorius Murmann taip pat analizuoja grandinės, jūs paminėjote. [/Quote] Ar turite nuorodą Murmann šios grandinės analizė netyčia?

Murmann paskaita yra geriausias! Naudokite .. "Google" EE 214 Stanfordo ir jūs gausite iš savo svetainę! :) Parsisiųsti EE 214 skaitytojas, ir eiti per jį ..

, Kaip Dineshbabumm sakė "Google" ji tada jums bus rasti. Murmann moka mažiau dėmesio dažnių analizė kilpos pelnas, bet Jums susirasti lygtis yra faktiškai ta pati, o tai reiškia, nuolatinės srovės prieaugis čia, Murmann lecuture ir nuorodą aš kalbėjau anksčiau.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back