Pastovi Gm šališkumo grandinė?

K

katrin

Guest
Noriu sukurti paprastą nuolat GM šališkumo grandinę, siekiant teikti pagrindinės grandinės įtampos, bet kaip aš galiu pradėti kurti tokį ratą? ir kas pagrindinis privalumas ši konstanta GM šališkumo grandinės? Ar tai ne variantas procesas ir temperatūros svyravimų?

Jūs galite ieškoti nuolat GM "Google", tikriausiai bus daug pop-up. Arba tiesiog patikrinti bet ananlog IC dizaino knyga.

taip nuolat Gm grandinės, reiškia, kad tranzistorius GM bus pastovus nuo temperatūros ir proceso variacijos, tačiau ši grandinė turi išorės rezistorius, todėl GM priklausys rezistorius shoud 1% paklaida patikrinti Razavi "knyga apie šios schemos khouly

Taigi, koks pagrindinis privalumas tokios genetiškai modifikuotų nuolat grandinė? Yra labiau patikimas procesas ir temperatūros svyravimų, lyginant su paprastu rezistorius ir MOSFET poslinkis

Priklauso nuo taikymo. Vilkti taikymo galėčiau pamatyti, kur nuolat gm svarbu 1. Opamp 2. GM-C filtro naudojimo nuoroda atitikimo architektūros, todėl atskirų nuolat gm yra mažiau svarbus nei C / gm laiko konstanta atitikimą laikrodis šaltinis. Opamp nuolat gm sumažina dažnių kompensacijos plitimą. Tipiškos sulankstyti cascode yra lemiamas antrinio polių. Tai CMOS / GMO sulankstyti cascode prietaisas Jei kompensacija taip pat apibrėžia įvesties etape ir compenastion dangtelį jums tvirtos konstrukcijos CMOS / GMO

tai tikrai procesas nejautrus? i tikrai reikia žinoti apie tai. Ar galite man pateikti šaltinis, ir kur jūs Cituoti šią. ačiū jums.

Nuolat GM šališkumo grandinės idėja yra generuoti šališkumo dabartinį (IREF), kuris yra rezistorius ir atvirkščiai proporcingas μCox (W / L) funkcija, tada, jei pravažiuojate šią srovę tranzistorių, kurio gm lygi sqrt (2 * μCox (W / L) * IREF). Galite matyti, kad vienintelis kintamasis kairėje yra rezistorius (plius kai pastovus veiksnys). Jūs galite kreiptis į Razavi knyga.

Visada naudokite off-chip rezistorius, jei norite naudoti pastovios GM šališkumo savo dizainą. - Ruri

patikrinti Ken Martin vadovėlį u gaus grandinės.

manau, kad gm negali būti pastovus nuo temperatūros ir proceso variacijos

Atsiprašau!! Aš esu šviežias žmogus. Pastovi GM, reiškia prietaisas gm??? gm = (ΔIds) / (ΔVgs). Aš teisus?? ačiū: cry:

Pastovus gm grandinės paprastai yra realizuojama compansate apie su PTAT dabartinės šaltiniais. -2mV / ° C sumažėjo VBE, kad mažinant dabartinę.

[Quote = Katrin] Noriu sukurti paprastą nuolat GM šališkumo grandinės, siekiant teikti pagrindinės grandinės įtampos, bet kaip aš galiu pradėti kurti tokį ratą? ir kas pagrindinis privalumas ši konstanta GM šališkumo grandinės? Ar tai ne variantas procesą ir temperatūros svyravimų? [/Quote] pastovios gm PTAT dabartinį, nuolat R. Taigi, jei R yra temperatūros kaitos, GM nėra pastovus. [Size = 2] [color = # 999.999] Pridėta po 1 minučių: [/color] [/size] [quote = Katrin] Noriu sukurti paprastą konstanta GM šališkumo grandinė siekiant suteikti pagrindinės grandinės įtampos tiekimo bet kaip aš galiu pradėti kurti tokį ratą? ir kas pagrindinis privalumas ši konstanta GM šališkumo grandinės? Ar tai ne variantas procesas ir temperatūros svyravimų? [/Quote] be to, ką jums reiškia pagrindinės grandinės įtampos. Jos Contant GM srovės šaltinio.

Pastovi gm šališkumo grandinės paprastai yra pateikti nepriklausomą circuits.Circuit sudaro rezistoriaus R (kuri iš esmės apibrėžia modulio dabartinės), kuri yra procesų ir temperatūra priklauso. Dėl to modulio srovės tiekimo nepriklausomas, tačiau ne proceso ir temperatūros. Jūs galite gauti 11 skyrius Razavi išsamiau. Ši grandinė yra naudojamas daugelyje dizaino (opamps, srovės veidrodėliai, komparatoriai ir tt) poslinkis. -Mani

GM nustatomas tik geometrinis santykis. Ji yra nepriklausoma nuo maitinimo įtampos, procesas parametras, ir temperatūros. Tai tik tiesa, suderinimo su pirmos eilės, nes organizmas poveikis yra apleistas. Be to visi kiti Kontrolinė taip pat stabilizavosi, nes visi tranzistoriaus srovių yra gauti iš tos pačios poslinkis tinklo.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back