Pastovi galia Aktyvūs DC apkrovos

N

nachus001

Guest
Hi all:

I'm projektavimas aktyviai DC apkrova.Jis imituoja labai gerai Nuolatinė srovė ir pastovios varžos, bet sunku man, kad jis dirba Pastovi galia.

Problema yra ta, kad aš naudoju AD633 kaip daugiklis (faktiškai daliklis) ir gautą signalą kaip atsiliepimą dabartinės reguliatorius (Vs / Ar).Ji veikia gerai su 8-10 W ir daugiau, bet mažesnis, kad gautas signalas tampa visiškai nesąmonė.

Ir net "intervalas" (10W) elektros energijos kreivė yra gana Nonlinear.

Kaip galima išspręsti šią problemą?Ar yra kitos grandinės ar daugiklio / daliklis daugiau tinka užduotis?

Thanks in advance
Nachus

Analog daugiklis yra aiškiai ribotos, tačiau jie ne taip jau blogai visai.Matyt, kažką labai ne taip su jūsų grandinės.

PS: Aš negaliu tiksliai sekite apskaičiavimas.Pastovi galia reiškia Vact * iAct = Ptarget.Žinoma, jūs galite paversti tai Itarget = Ptarget / Vact,
but I
don't understand what Vs / Ar tai.

FVM rašė:

Analog daugiklis yra aiškiai ribotos, tačiau jie ne taip jau blogai visai.
Matyt, kažką labai ne taip su jūsų grandinės.PS: Aš negaliu tiksliai sekite apskaičiavimas.
Pastovi galia reiškia Vact * iAct = Ptarget.
Žinoma, jūs galite paversti tai Itarget = Ptarget / Vact, but I don't understand what Vs / Ar tai.

Žinoma tikslumas yra ribotas, atsižvelgiant į numatytą dinaminį diapazoną.Taip pat įtampos matavimo greičiausiai bus maža-pass filtruotos siekti stabilumo.

Aš ne dėl AD633 kaip RF IC.Tai tipiškas nedidelis pralaidumo keturių kvadrantą-daugiklis.Galite naudoti didesnės tikslūs AD534, tačiau panašių duomenų apskritai atžvilgiu.

Ok: O ką kiti komponentai yra arba grandinė gali būti naudojami analoginiai kvadratas?Gali būti diskrečiųjų?There is no problem ją įgyvendinti diskrecinių.Iš tiesų ji gali būti vieną kvadrantą kvadratas (teigiamas / teigiamas).Nebūtinai turi būti dviejų ar keturių kvadrantą.Ačiū

Aš dar ne suprasti, kas tiksliai problema su grandine.Jei aš suprantu teisę, tai statinis klaida, kuri gali būti, pvz atsekti su universalus.Jums patvirtinti, kad problema egzistuoja, nes nepakanka AD633 efektyvumą?Ji taip pat gali būti problema netinkamos signalų mastelio ar papildomos grandinės savybės nėra tiesiogiai susijusios su AD633 efektyvumą.Siekiant padėti suprasti problemą, galite pateikti kiekybinius pavyzdžių įskaitant signalo lygio AD633 uostuose?

Na.Tai gali būti didelio masto klaida, nes taip atsitinka kai galia svyruoja.Ne mažesnės galios nustatant produkcijos tampa vis labiau ir labiau Nonlinear, kuris, atrodo, yra kažkas, susiję su linijiškumą; AD633.

Aš jums Circuit Maker sim schema, kad jums a idėja, kas vyksta mano grandine.

Ačiū
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Aš Nustatyta, kad didesnės klaidos tik pastebėti netinkamus mažo signalo į dalytuvas curcuit.E. g.su nuoroda į 100 MB (atitinka 25 W išėjimo galia) dabartinis Setpoint turi apie 5% paklaida.Tačiau visos skalės nuoroda 10V atitinkamai 2500 W. įtampos įvestis naudojamas iki 1 / 4 nuo visos skalės tik.

Taigi pirmiausia reikia keisti grandine naudoti daugiklis visą dinaminį diapazoną.Jei nuo 1:100 arba daugiau iš tikrųjų reikia, log / antilog mutiplier / daliklis su AD538 gali duoti geresnių rezultatų.Taip pat nuodugniai kompensuoti kompensaciją už visas tris dauginamąjį uostuose gali sumažinti tiesiškumo klaidų.

Citata:

Nustatyta, kad didesnės klaidos yra tik pastebėti netinkamus mažo signalo į dalytuvas curcuit.
E. g.
su nuoroda į 100 MB (atitinka 25 W išėjimo galia) dabartinis Setpoint turi apie 5% paklaida.
Tačiau visos skalės nuoroda 10V atitinkamai 2500 W. įtampos įvestis naudojamas iki 1 / 4 nuo visos skalės tik.

Citata:

Ir tai iš masto.
Galia turėtų būti laikomasi atskaitos įtampos nustatyti V4 (CC 100mV = 1A, CP 100mV = 10W, CR 100mV = 10 Om) Aš atskirti nuorodas, nes, pavyzdžiui nonlinearity, siekiant atskirti blokai (atsiliepimų dalytuvas keičiamas per)

Citata:Sorry, I don't get taško.
Apskritimas, kurį siuntėte, naudojant masto veiksnius, aš apskaičiuoti.
I don't know what numatomą ribos, bet Padalos atrodo mažesnis nei optimalus.
Tačiau, jei ketinate daug energijos Setpoint (pvz. 1000:1), ji gali gauti sunku su šio tipo daugiklis.

Mano Padalos atlygis yra gana paprasta.Naudojant turimą asortimentą kiek įmanoma suteikia didžiausias dinaminis.Range komutacinius gali būti išspręsti, jeigu atitinka numatomą prietaiso veikimą.

Kalbant LM358 kompensuoti klaida: Maksimalus nurodyta kompensuoti 5 mV rezultatus 0,5 A dabartinę klaidą savo grandinę, kad gana daug.

Iš esmės, be specifikacijos aš negaliu nuspręsti, ar dabartinė reguliavimo ar nuolatinės galios kontrolė yra tiksli pakankamai.

Skaitmeninis signalų apdorojimas taip pat yra tirpalas ir paprastai yra perspektyvi aukštos accuray.Tačiau, jeigu įgyvendinta siūloma būdas, tai yra atsakas mirę ir discontinous operacijos.Abi gali būti nepageidaujamas.Papildančios kurių statinis tikslumas specifikacija, taip pat dinamiškas reikalavimai turi būti apibrėžti nuspręsti, jei skaitmeninio tirpalas tinka.Žinoma, didelio tikslumo skaitmeninio apdorojimo gali būti realizuoti su MS / s greičiu, daugiausia ribotas ADC vamzdynų vėlavimą.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back