Pass prietaisas NMOS kaip Serie Voltage Regulator

P

pelo

Guest
Sveiki, aš dirbu lustas įtampos reguliatorius su NMOS kaip praeiti prietaisas Vcc = 3 Vreg = 1,6 Aš mačiau daug LDO reguliatorius su PVO, bet ne su NMOS Kodėl?? Ar galite man padėti dizaino šis reguliatorius?

Atsižvelgiant į kūno NMOS, tai sunku gauti Vreg = 1,6 pagal Vcc = 3 sąlygą.

Manote, kad jums savo pranešimus! Jei i naudoti NMOS kaip Pass "prietaisas, kaip aš galiu padaryti sistemos kompensacijos?? Norėčiau turėti; PM = 60 ° ir greitai reaguoti Kaip aš galiu padaryti? Ar žinote, kai kurie sprendimai išspręsti mano dizainas? Jei reikia pagalbos, i naudojimui Simetrinės ochratoksino A kiekį klaidos stiprintuvas, 2 rezistorius ir NMOS Noriu turėti įgyti = 100dB PM = 60 ° (@ silpnų srovių), Greitas trumpalaikis atsakas, ir mažas elektros energijos sunaudojimas Ačiū anksto! linkėjimai!

Mano maks dabartinės apkrovos yra 30mA Ar galite padėti man su šia??

Ei pelo, Pirmiausia jūs nenorite naudoti dėl drop įtampos NMOS. Žmonės naudoti PVO nes mažas lašas. "Drop-out taip pat nustato serijos LDO efektyvumas. Op-amp, galite naudoti 2 pakopų įvedimo stadijoje yra sulankstyti / normalus cascode. Jis duos jums apie 60 ~ 70 dB pelnas. Galite naudoti Cascode kompensacijos viduje. Antrame etape galite klasės AB NMOS vairuotojams vairuoti. Jums bus geriau nužudė rezultatai. Maks srovė 30 mA nėra baisi, jei galite gyventi su nebaigusių. Taip pat, NMOS praeiti tranzistorius dydis gali būti sumažintas, remiantis savo nebaigusių. Kas yra produkcija dangtelį? Ar norite turėti 0.1uF / 1 uF/4.7 uF apkrova? Kas yra ESR jūs ieškote? Išbandykite ir skaityti visų diskrečiųjų kondensatoriai pardavėjai lapus ir pasirinko geriausius prieinamus. Tai padės nustatyti savo dominuojančią ašigalis ir fazės skirtumas.

Sveiki, Vamsi Mocherla mano problema, kad aš esu projektavimas lustas LDO todėl capacito mažiau LDO (su vidaus kompensaciją!), Aš nenaudoju Išorės kondensatorių, tik vidaus ir kondensatorius vertė turi būti labai maža. Tada, 2 etapo Opamp galite pasiūlyti man dizainas Class AB "diską, jūs turite tam tikrą popieriaus Class AB Drive? Manau, kad taip daug už Jūsų pagalbą!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back