Paskatinti vėlinimas signalas

D

Delta11

Guest
Man reikia sukelti tvarka USEC vėlavimo signalą, jei ir kai jis atsiranda. Naudojant paprastą buferius ar šlepetės vėlavimų siekiant nanosekundžių signalus. Reikalaujama nedelsiant yra aplink 0.5usec. Reikia pagalbos su tuo. Be to, jei ai naudoti mikro valdiklio, bus galima už šios nutarties vėlavimą sukėlė nuo įėjimo į išvesties duomenų iš duomenų valdytojo gauti? Ir galiausiai, jei aš naudoti mikrovaldikliu, ar nebūtų žiauru:? Roll:

kokios signalą esate lookin ne? ... Jūs visada galite pabandyti MMV / BMV, kuri yra gana paprasta ... valdytojas, ypač naudojamos tokios užduoties yra neabejotinas Overkill

Kodėl gi ne naudoti monostabilnym Daugiamandatėje? Naudokite vieną atidėti ir kitą generuoti jūsų signalas.

Turėtų būti paaiškinta tai anksčiau, bet signalas yra faktiškai duomenų perdavimo linija ir man reikia suderinti laiką su valdymo signalą. Multivibrators gali būti naudojami vienu metu signalas, tačiau gali būti neįmanoma visą duomenų. negali skirtis, tai valdymo signalas, kad vienintelė galimybė yra paskatinti duomenų vėlavimo.

"Aktyvi linija uždelsimo" yra tai, ką man reikia ir šiuo atveju. Kažkas pritarė šiam su manimi ir aš maniau informacija turėtų taip pat .. Thanx už pagalbą vaikinai ...!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back