pasirinkti MP

N

Nimer

Guest
labas
esu susiduria aproblem pasirinkti aukštą torqu induction motor dėl šios paraiškos
http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=137593&highlight=svpwm

jei kuri nors galite padėti, ir prašome suteikti man wiyh nuorodos jei yra už approperiate motorinių manufacturere.

Ooooh Aš pamiršau tosay, kad man reikia, kaip mažas, possiple motoriniųThanks in advance,
Nuoširdžiausi linkėjimai

Sveiki Nimer,
Kaip bendras patarti, pasirinko variklis daugiausia lenkai.Tai padės jums Max.sukimo momentas ir nemažiau perdavimui santykis tikru greičiu.
Tik kaip nuoroda, SEW DT90S 12 / 2 yra 12 HP 1 / 2 pole MP.Vis dėlto, didelio skaičiaus ašigalis gali sumažinti transporto efektyvumą.Be to, dvigubai greičių variklis yra ne tokia veiksminga, kaip vieną greičio vieną.Nenaudoti cituojamą variklio be jokio tolesnio tyrimo.
Dėl pavarų dėžė, skirti vartoti dantytas diržas vietoj.Jie yra lengvesni ir tyliau.
I don't kwow savo dizainą varžo, tačiau naudojant su baterijomis MP atrodo šiek tiek sudėtinga.Aš manau, kad DC variklis yra geriau, nes jums nereikia padidinti akumuliatoriaus įtampa prie ko suderinama su komerciniais MP.

Hope this helps.

Nuoširdžiausi linkėjimai.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back