Pasirinkite siùstuvas / reciever

T

tanky321

Guest
Im naują visai RF srityje ir aš ne idėja kur pradėti.

Mano tikslas yra naudoti infared distanciniu valdymu, pašalinkite paskatino ir įdiegti optocoupler į savo vietą.Tada naudokite kad serijos indėlį į RF IC.Tuo imtuvas pabaigos Norėčiau pakeisti atgal į IR.

Im ieškote tam tikros gairės, IVE ieškau ne TI cc1150.Im not sure, jei tai yra būtent tai, ko jiems reikia, nors.Heres duomenų lapą.

http://focus.ti.com/lit/ds/symlink/cc1150.pdf

Ačiū!

Andrew

Ji gali būti daugiau nei žudyti.Aš jį už ook (on-off, įveda) modulaton, nes tai, kas išeina iš IR siųstuvas.

Ačiū,

Dabar Ook naudojant tą patį ic, ar Jūs manote, yra dar viena geriau tinka taikyti?

Kai Naujosios Anglijos tu?Im iš MA.Andrew

Jūs turite naudoti dvi ICs vienas TI cc1150 ir kitų konvertuoti eilės info IR režimu.Rasti tinkamą antrą IC.

Tai turbūt tikrai pagrindinis klausimas, tačiau yra produkcija imtuvo tuo pačiu serijos pašarų, kad įvedami į siùstuvas pusėje?

Be to, tai šis darbas šiek tiek geriau nei TI?

http://www.rfm.com/products/data/tr1000.pdfAčiū!

Andrew

Iš tikrųjų tai yra labai geras klausimas.Produkcijos imtuvo turi būti tiksliai įėjimo į siùstuvas.Norite įsitikinti, kad siùstuvas nėra sugadinti skaitmeninius duomenis bet kokiu būdu, pavyzdžiui, pridėti antraštę ar pakeisti bet jų į nulio Mančesteris kodavimo
ir tt
Dėl RFM yra gera.Daug siųstuvai tokių dalykų paleidžiamas 312 arba 430 MHz.Jie paprastai kristalai arba Pjūklas rezonatorių generatoriai kad tiesiog įjungti / išjungti.

Cool, im gonna užsisakyti RFM.Dabar galite naudoti tą patį vieną imtuvas / siųstuvas teisė?Im pretty tikrai jos yra Transceiver.

You know what juokinga, kad jei jis iš tiesų buvo pakeisti signalo būtų ok.Weird, taip, bet il kodėl.Jo viskas bus naudojama kaip Leviton apšvietimo valdymo sistemos, kietas dalykas valdytojui, kad jis gali išmokti bet IR signalą, kol jos į 38kHz intervale.Jos labai tvarkingas.

Ačiū už sugaištą laiką!

Andrew

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back