Pasirinkite įrenginį

A

Alex Max

Guest
Hi All, Man reikia rasti 16 bitų įtaisas, kuris yra ne mažiau kaip 12 analoginių įėjimų (12 kanalu mux) plius 6 PWM išėjimai (mano prašymas yra 6 kanalų didžiausia galia punktas tracker) ir keletas kitų daugiau bendrų bruožų (i2c, daugiklį, RISC architektūros ir pan.) Aš būtų labai dėkingi jokių pastabų, kaip aš net nežinau, gerai skirtingų gamintojų iš 16 bitų MCUs:. (Net tik su 16 bitų MCU manufacurers sąrašas verta turėti bent būtų didelis, kad turi pradėti savo tyrimą ieškoti Iki šiol , aš jau ne Microchip prietaisai išvaizdą. Jie turi 16 kanalų ADC prietaisai prieinami, bet 5 PWM išėjimai, atrodo, yra didžiausias. Aš taip pat pažvelgė TI MSP430s, su net iki 7 pwm išėjimų (laikmatis B7 modulis), bet ne daugiau kaip 8 įvesties ADC! Kas gero sekantis žingsnis? Kaip apie Motorolas, bet mano prašymas gerai? Aš taip pat girdėjau keletą kitų MCU gamintojų, tokių kaip "Hitachi", NEC, Oki, bet aš visiškai Clueless. Ačiū labai daug pastabų. Visi geriausi, Aleksas

Labas Alen, aš galiu pasiūlyti 8051 core su 16 bitų ADC, RISC architektūros ir visa kita. Net 6 PWM išėjimo's gali būti generuojami naudojant Programuojama skaitiklis masyvo. Bet gali būti, jūs turite įdėti 16-1 Analoginis MUX arba (du 8-1 AMUX. Nes yra 2 16 bitų ADC's) Tai UC pilnas pavadinimas C8051F060. Jei naudosite šią UC įsitikinkite, kad jums naudoti išorines orientacines rečiau noise.This UC gamina SiLABS galite apsilankyti www.silabs.com dėl saugos duomenų lapą. Šis UC turi du VPK Taip pat. Bet patikrinkite kaina. Jis gali būti šiek tiek per daug į indija nusipirkau ją 1800Rs (apie 36 $) dėl, Sudhir

Labas Jūs galite naudoti ARM geriausia pagrindinė LPC213x, jis visa tai plius daug daugiau funkcijų ir mažiau kainuos nuo 8051Fxxx Bet tai 32 bitų kontrolierius Visi geriausi Bobi

Vaikinai, Jūsų indėlis yra tikrai dėkingi. Aš turiu detalų rekomenduojama prietaisų norėdami pamatyti jeigu jie tinka .. I don't mind going for 32-bit tikrai be papildomų energijos suvartojimą dažnai su juo susijusius (tai yra saulės / baterija taikymo) todėl tikriausiai geras pasiūlymas. Ačiū!

Labas Alex, Išbandykite naują DSPIC diapazonas motorinių kontrolės IC iš Microchip, 4-5 poras pwm, 16 bitų ,6-10 kanalų ADC 10-12 bitų, 120 mips operation.Optimised už c arka, PLL, kontrolės Algo už PWM, pid, spi, i2c, ausart, flash eeprom. Pasirinkite IC atitinkančių jūsų need.Demo versija C 30 kompiliatorių parsisiųsti nemokamai. Hope this helps.

Cheers Alliegro. Aš tiesiog suprato, kad aš jau didesnė problema tikrai: prietaisas turi būti CMOS otp o ne blykstės: (Taip yra todėl, patikimumo (jautrumas spinduliuotei ypač) Į sveikatą, Alex.

Išbandykite naują 16-bitų PIC24 serijos mikrokontrolerių iš mikroschemą. Jie 1,5 Megasamles / sek AD ir tai tikriausiai 12-kanalų.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back