G
grandin
Guest
Man reikia sukurti griežtesnius pcb kad turės silcon mirti wirebonded ją ir tada priimti signalus iš šio laive naudojant flex kabelio į 4in x 4in 4-sluoksnis standi FR4 laive (aš jau sukurtas šis didelis laive ir tvarką iš išskyrus signalus ateinančius iš flex kabelio).ne didesnis laive tikslu aš ketinu turėti ZIF jungtis su flex kabelis.Yra 20 ženklų, kad flex kabelis reikia imtis.My question is,yra skirtumas signalus išeina iš mažųjų pcb, jie turi būti siunčiami kartu teisę ..Aš žinau, jie turi būti ženklinama kuo arčiau viena kitai ir išlaikyti atstumą nuo kitų signalų.tačiau problema yra i am naudojant 3 mln pėdsakai ir jie atskiriami 3-4 mils (dėl apribojimų dėl dydžio valdybos).taip ir gali turėti kitų signalų tik 3 -4 mils nuo skirtumo signalai .... Kaip rūpinasi šios (Šķērsruna klausimais)?
kas impedanso nesutapimui, nes i bus maršrutą signalus 10 mils dėl didesnių laive ...
Man galia ir žemės signalus davė per flex kabelis.ir gali ir turėtų suteikti tvirtą pagrindą plokštumoje.bet pėdsakai, turinčias įgaliojimus ir trinkelės i cant juos daugiau nei 5 mils.Kaip išspręsti šią Coz bus įtampos mažėjimą.
i am mąstymą naudojant flex kabelis išimti signalus.tai paprastai turi būti visi signalai vienu sluoksniu (žinau yra nelanksti-flex laive bet aš girdėjau jos labai brangi), prašome pateikti bet kokius pasiūlymus .. thanks!
Ps: šiose kinda dizaino kur mes paprastai pateikti aplinkkelio kondensatoriai (Aš stengiuosi ją į dugną sluoksnio lentos)
kas impedanso nesutapimui, nes i bus maršrutą signalus 10 mils dėl didesnių laive ...
Man galia ir žemės signalus davė per flex kabelis.ir gali ir turėtų suteikti tvirtą pagrindą plokštumoje.bet pėdsakai, turinčias įgaliojimus ir trinkelės i cant juos daugiau nei 5 mils.Kaip išspręsti šią Coz bus įtampos mažėjimą.
i am mąstymą naudojant flex kabelis išimti signalus.tai paprastai turi būti visi signalai vienu sluoksniu (žinau yra nelanksti-flex laive bet aš girdėjau jos labai brangi), prašome pateikti bet kokius pasiūlymus .. thanks!
Ps: šiose kinda dizaino kur mes paprastai pateikti aplinkkelio kondensatoriai (Aš stengiuosi ją į dugną sluoksnio lentos)