pasiūlymus dėl mano pcb projektavimas / išdėstymas

G

grandin

Guest
Man reikia sukurti griežtesnius pcb kad turės silcon mirti wirebonded ją ir tada priimti signalus iš šio laive naudojant flex kabelio į 4in x 4in 4-sluoksnis standi FR4 laive (aš jau sukurtas šis didelis laive ir tvarką iš išskyrus signalus ateinančius iš flex kabelio).ne didesnis laive tikslu aš ketinu turėti ZIF jungtis su flex kabelis.Yra 20 ženklų, kad flex kabelis reikia imtis.My question is,yra skirtumas signalus išeina iš mažųjų pcb, jie turi būti siunčiami kartu teisę ..Aš žinau, jie turi būti ženklinama kuo arčiau viena kitai ir išlaikyti atstumą nuo kitų signalų.tačiau problema yra i am naudojant 3 mln pėdsakai ir jie atskiriami 3-4 mils (dėl apribojimų dėl dydžio valdybos).taip ir gali turėti kitų signalų tik 3 -4 mils nuo skirtumo signalai .... Kaip rūpinasi šios (Šķērsruna klausimais)?

kas impedanso nesutapimui, nes i bus maršrutą signalus 10 mils dėl didesnių laive ...

Man galia ir žemės signalus davė per flex kabelis.ir gali ir turėtų suteikti tvirtą pagrindą plokštumoje.bet pėdsakai, turinčias įgaliojimus ir trinkelės i cant juos daugiau nei 5 mils.Kaip išspręsti šią Coz bus įtampos mažėjimą.

i am mąstymą naudojant flex kabelis išimti signalus.tai paprastai turi būti visi signalai vienu sluoksniu (žinau yra nelanksti-flex laive bet aš girdėjau jos labai brangi), prašome pateikti bet kokius pasiūlymus .. thanks!

Ps: šiose kinda dizaino kur mes paprastai pateikti aplinkkelio kondensatoriai (Aš stengiuosi ją į dugną sluoksnio lentos)

Aš turėjo panašią projektavimo uždavinys.Aš apie jį taip:

Galite susidoroti su mikroelementų skersinukais jei pločio
ir atstumo santykis yra laikomi, tiek dėl lankstumo ir standžios laive.Jeigu signalas yra labai aukšto dažnio, jums reikia įsitikinti, kad jungtis gali juos.Apskritai; Jei 1ns kilimo trukmė ir 2 colių mikroele ilgis - tada jums nepavyksta!

Žinau, kad mentorių ekspedicija gali Diferencialinė laikas kontroliuojamas maršrutą, ir manau, kad Cadence Allegro galite tai padaryti per.

(BTW: Aš sukūrė 800MBit / s LVDS garsintuvai naudojant CAD sistema be skirtumo maršruto pajėgumus ne visiems, todėl jei atsargiai tai galima padaryti)

I
didn't naudoti ZIF jungtis.Projektuojant buvo dėl rankinių vienetas.ZIF jungtys turi tendenciją išsitraukti kaip vieneto gauna dėvėti.Vietoj to aš sukūrė flex kabelis su stiffener pabaigoje ir naudojo HIROSE miniatiurinių tipo board2board jungtis.

Kad flex kabelis buvo sukurta kaip daugiametė sluoksnis kabelį, naudojant abiejų pusių kaip VCC ir GND atitinkamai.Aš labai įžeminimo plokštės ir aukšto dažnio signalus, bei platų laidininko maitinimo įtampa.Ar skaičiavimo ir būsite nustebinti apie įtampos mažėjimą.

Ar susitikimas su flex kabelio gamintojas ir paprašyti jam pateikti Jums savo projektavimo taisykles ir apribojimus.Yra keletas skirtingų gamybos technologijų,
kurių kiekvienas turi pro ir con's.

Kai flex gamintojai stengiamės atlikti projektavimo darbai tiesiog gauti teisę pirmą kartą!

Nuo dizaino flex kabeliai yra daug mechaninio projektavimo darbus su daugeliu suapvalinama łuków ir tapers, kai kurie žmonės labiau mechanine rengiant pakuotės (pvz., AutoCAD), kartu su DXF2Gerber vertėjas (pvz., vaizdo Konversijų Software, Inc) (I
don't darbas, bet aš naudoju šią programą save).

Aplinkkelis kondensatoriai turi būti ženklinama kuo arčiau prie šių sudedamųjų dalių, kurios juos naudoja kaip aukšto dažnio mokestis SUPPLYS tokiu būdu, kad kilpos fomed pateikė grandinės ir kondensatorius becames kuo mažiau.

Double sided agregatai kainuos $ $ $.Laikykitės, kad galvoje.

ačiū už atsakymą!

> Jūs galite susitvarkyti su mikroelementų skersinukais jei pločio
ir atstumo santykis yra laikomi, tiek dėl lankstumo ir standžios laive.Jeigu signalas yra labai aukšto dažnio, jums reikia įsitikinti, kad jungtis gali juos.Apskritai; Jei 1ns kilimo trukmė ir 2 colių mikroele ilgis - tuomet jūs turite problemų

dėl mini pcb kai miršta yra wirebonded, aš turiu trinkelės yra 3 mils tarpų ir pėdsakai yra 3 mln tarpais.Aš gerbėjas jų iki 25 mln tarpai Coz iš flex kabelis pikį.tačiau iš kitos pusės standus laive, aš negaliu išlaikyti 25mil tarpais, ir turės kaklo juos iki 10 mln.mano klausimas yra, jei aš naudoju Lankstus spausdintiniai grandynai yra wirebonding apie mirti problema ir kas su standumo?ir šiuo atveju ir gali sukurti tai dvigubi FPC su kieto įžeminimo plokštės.signalai yra skirtumas ir bus paleisti max 15-20Mhz.Projektuojant flex kabelis yra galimybė, bet aš ne apie bet kokį mechaninį dizainą.i got išsiaiškinti, kaip įmanoma, tai jis turi lanksčią spausdintinių grandinių)

The flex gamintojas gali pateikti "vientisas" perėjimą iš kelių sluoksnių flex kabelio pajungti prie daugiakanalio sluoksnio plokštės pagamintos iš stiklo pluošto (FR-4) tipo medžiaga.

Norėdami pereiti iš ten telegrafinius obligacijų ant krašto, aš nežinau, bet aš mačiau gana sudėtinga lentų, kad "vientisas" transformuojasi į flex kabelio pajungti taip, tai galima padaryti.

Aš ne naudojant viela surištų technologijos, bet - aš mačiau JTAG sąsajos neatlieka 6 MHz, dėl blogo signalo.(Signalo atspindys sukelia laikrodžio padaryti vieną papildomą melagingą rodyti kiekvieno takto ciklą).Jei neturite prieigos prie signalo įrankis, vienintelis būdas išspręsti galimas problemas yra pirmoji kuo geriau prie situacijos.Yra nemokamus įrankius ten (pvz. TXLine nuo AWR), kurį aš tik dabar nežinau, ar ji gali padaryti impedance skaičiavimai Diferencialinė signalizacijos).

Aš naudoju nemokamą popieriaus Logaritminė liniuotė skaièiuoklì iš National Semiconductor "Transmission Line Rapidesigner" Part # 633200-001.N nurodo į Appnote AN905 aš negaliu rasti dabar.

Buvau laimingas situacija, kad aš nagrinėja vienas būdas komunikacijos.Taigi, aš pateikiami mažų 0402 dydžio serijos rezistorių kuo siùstuvas įmanoma ir serijos derinys RC į imtuvo pusę nuo linijos į GND į imtuvą.Be to, rezistorius tarp dviejų linijų, buvo naudojami.

Jie turėjo būti "TBD", nes aš galėsiu padaryti tik popieriuje optimizavimas.

Naudojant Fet zondas (NEĮSKAIČIUOTŲ bendrą 1MOhm/10pF zondas) ir * TRUMPAS * žemės diržo aš turėjo galimybę patikrinti ir koreguoti iki svarstymai buvo mažinimą.

Taip - yra spraga šioje patikrinimas, kad aš turėjo naudotis Diferencialinė zondas, bet, deja, aš ne naudotis tokio zondo.

Aš naudoju PCB įrankiai iš abiejų Cadence ir Mentor.Abi leis Jums kurti flex kabeliai.Vienas aspektas, kai Cadence (Allegro) ir mentorių (BoardStation) geriau yra tai, kad atskiri pėdsaką kaiščių gali būti perkeltos kai išdėstymo redaktorius.Tai gali atrodyti keblus pirmojo tačiau leis dizainerio sukurti viela obligacijų dalis pėdsaką su kilnojamais kaiščiai, kad maketas gali būti optimizuotas.

ačiū labai už jūsų pasiūlymus.Mes diskutuoti su viela klijavimui vaikinas ir pcb vaikinas ir nusprendė, kad mes ruošiamės eiti į double sided flex spausdintiniai grandynai ir turėti (mirti) chip-on-a-flex.tačiau ji buvo labai gera informacija man!

po vielos klijavimui prie trinkelės dėl lankstumo, i am just Fanning jį į platesnę erdvę.o kaip jums sako, ir turės išsiaiškinti vieną iš signalo įrankiai.Suprantu, kad tai labai svarbu.i am turintys dugno sluoksnis flex grandinės su įžeminimo plokštės ir galbūt visoje juostelės galios plokštumų.

yeah i taip pat negalėjo Złapać į "Transmission Line Rapidesigner", tačiau jis kažkur, kad jei mes vadiname ir prašymą jie išsiųsime jas jums.

ačiū dar kartą,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back