D
doofus32
Guest
Man net įdomu, jei kai kurie iš jūsų turi som pasiūlymą dėl mikrovaldiklių / CPU / developmentboard:
Microcontoller / CPU gali būti šios:
- --- Nuoroda Dizainas / developmentboard.
- Programinės įrangos įrankis.
- Įtraukimas Ethernet dėl developmentboard.
- Portet linux versija paruošta įrengti, be beveik jokio darbo, turi būti padaryta.
Kaip se ji egzistuoja grupėms čia.
Su be MMC.Be MMC veikia uClinux.
Developmentboard su paprastosiomis Linux:
- Paprasta, bet ne daug dirbti, kad perkeltumėte MoSTE importent dalių į mano ovn dizainas.
Daiktai radau čia atrodo labai sudėtingas, jūs dabar apie kai švarios paprastos konstrukcijos.
Developmentboard su uClinux:
- Čia aš preferd per 50Mhz.
- Eksternal RAM ir flash.(Manau, kad labiausiai dizainų kad duomenys)Kitas Ting.Kai uCLinux yra Portet į ARM7TDMI yra ten tada paprastas dalykas naudoti bet micontroller kurie ATM7TDMI kaip CPU ar vis dar turi nuveikti daug darbų, kurie turi būti?
Microcontoller / CPU gali būti šios:
- --- Nuoroda Dizainas / developmentboard.
- Programinės įrangos įrankis.
- Įtraukimas Ethernet dėl developmentboard.
- Portet linux versija paruošta įrengti, be beveik jokio darbo, turi būti padaryta.
Kaip se ji egzistuoja grupėms čia.
Su be MMC.Be MMC veikia uClinux.
Developmentboard su paprastosiomis Linux:
- Paprasta, bet ne daug dirbti, kad perkeltumėte MoSTE importent dalių į mano ovn dizainas.
Daiktai radau čia atrodo labai sudėtingas, jūs dabar apie kai švarios paprastos konstrukcijos.
Developmentboard su uClinux:
- Čia aš preferd per 50Mhz.
- Eksternal RAM ir flash.(Manau, kad labiausiai dizainų kad duomenys)Kitas Ting.Kai uCLinux yra Portet į ARM7TDMI yra ten tada paprastas dalykas naudoti bet micontroller kurie ATM7TDMI kaip CPU ar vis dar turi nuveikti daug darbų, kurie turi būti?