Pasiūlymai Išplėstinė Kyšulio Antenos?

P

Ping-pong

Guest
Labas,

Aš dirbu dėl dizaino ragų antena veikiančių dažnių diapazone tarp 8,0-8,5 GHz.Aš sukūrė modifikuotus pyramidal Kyšulio antenos.Šioje versijoje, aš pašalinti dviejų šoninių sienų ir viršūnės sienos rago atvėrimas Protrūkis lieka ten, nes jis yra.Be to, aš turiu pasiekti didesnio kaip 15 dB, ir beamwidth 75 laipsnių kuris yra gerokai didesnis tradicinių ragų antena beamwidth.Gali ir man poveikis gali vykti tuo pat metu panaikinant dviejų sienelių ar kitų šalutinių reiškinių, su šia modifikuota versija.Laukiama ankstyvą atsakymą

Yra Antena Panašios kuri naudoja tik abiejų pusių ir skatina subalansuotą pašarų.

Uzpūtīgs,

Gali ir suteikti man arba tam tikros rūšies pdf formato failas, kur ši antena yra aptarti, kaip paminėta ir

Labas,
Nors pašalinti dvi šoninės sienelės arba bet kokios kitos
pusėje beamwidth į kitą pusę, yra labai
siauras panašūs kaip begalybės ilgio ir jūs galite
naudoti įprastą ragų formulę ir rezultatai yra
mažas telorance į eksperimentinę antena su
rezultatai gauti tik 0,7-0,9 dB, toli nuo idėjos
ragas
Geriausias.

Jei turite CAD kad leisti analizė Gofruotojo sienos, gali būti pakeisti į simuliatorius yra Sfałdować sienos vietoj to pašalinome vieną.
Sekminių keletas approssimations, yra Sfałdować sienos vaidmenį yra "ne metalo" sienos.

Rem.kad iki šiol tiksliai imitatorius už ekstremalios mažai naudos piramidal ragų nėra.

Ping-pong rašė:

Uzpūtīgs,Gali ir suteikti man arba tam tikros rūšies pdf formato failas, kur ši antena yra aptarti, kaip paminėta ir

hi ieškoti pagal šią nuorodą
http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=68997&highlight =
ieškoti gofruotus ragų antena projektą ji

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back