pasakykite man, kad greičiausias būdas tapti vyresnysis RF inžinierius

reikia mokytis Electromagnetics, bangos, elektronika, apie RF koncepcija ir kai EM modeliavimas, prieskonių ir tt apie kursus! esepically, tiesiog eikite į eksperimentuoti, siekiant įrodyti savo teoriją viskas gerai ~ ~ ~ ~

Paimti į tokį darbą, kurį daro tam tikrą RF darbą kaip Junior, dirbti per ji. Sužinokite, kaip naudoti matavimo priemones, dizainas modeliuoti ir dirbti modeliuose.

Deja RF yra sritis, kur vieną tobulėti, kad jis reikalauja daug (metai) patirtis rodo, kad ne ant kiekvienos knygos. Todėl siūlau jums perskaityti keletą pagrindinių knygų, žinoma, prasideda, bet tada jums reikia ką nors patyręs (pvz., vyresnysis inžinierius), kad padėtų jums per savo pirmuosius projektus, nes yra daug paprastų, bet protingas triukų, kurie padarys jūsų grandinės dirbti tinkamai. Sėkmės jums.

Tai nėra lengva užduotis: 1) žinoti, teorija 2) Imituoti, modeliuoti, imituoti 3) Viešnagės atnaujinta rinkos pokyčius 4) šuolis nuo bendrovės, bendrovė bando turėti geresnę padėtį 5 Kaip minėta anksčiau: sunkiai dirbti!! ! Paskutinis: mylėti savo darbą ir pabandyti dirbti apie breadboards, nes tu negali imituoti viską ir stebina, atrodo tik tada, kai PCB yra jūsų rankose. Mandi

Taip pat: Raskite gerus mokytojus ir išvengti "dviračio išradinėjimo būti geras studentas! GERIAUSIAS!

ačiū visiems žmonėms suteikti patarimas čia! Aš jaučiu, kad aš sužinojau keletą būdų ... tačiau yra tiek daug pagrindinių RF knygos, kaip aš galiu pasirinkti gera ar natūralios atrankos būdu iš tų, pradžioje?

Yra esate gana geros RD / Mikrobangų Artech House paskelbtas tekstuose diapazonas. Nuoroda pateikiama žemiau: H $ $ p :/ / www.artechhouse.com

Hi RF_Beginner, pridedamą nuorodą keletas rekomenduojamų knygų RF / Mikrobangų. Galite pradėti nuo knygos pavadinimu Mikrobangų inžinerija. Tai gera knyga. Best of luck. h $ $ p :/ / www.ee.surrey.ac.uk / Asmeninis / D.Jefferies / extmwbooks.html

Sveiki, tai yra labai lengva tyrimas ir tyrimo praktika ir praktika

artechhouse knyga yra per brangus man ... aš tikiuosi, kad galiu rasti vieną ar dvi iš jų kažkur aš galiu atsisiųsti nemokamai

sunku ir meilė iš pasaulio technologijos iš nuolankumo ~~ ~ ~

turite perduoti bazinių knygas šio field.for Electromagnetics pavyzdžiui, bangos, elektronika ir RF koncepcijų. tada turite išmokti dirbti modeliavimo programinę įrangą. Jūs turite praeiti daug patirties šioje srityje. Best Regard MSH

Pradėti savo verslą. Tada galite nuspręsti, kuris yra vyresnysis inžinierius ir kurie negali.

hahahaa ... Taip, tai yra atsakymas į klausimą. Greitas būdas tapti vyresnysis inžinierius RF, pradėti savo verslą. geras skambinkite: lol: Mr.Cool

: O RF pagrindine koncepcija yra labai svarbus, ir turi daug experice, galite imituoti su cad softwre.

Workhard su teorijos ir praktikos ieškote informacijos į savo darbą, į

Na, pagerinti gimęs koncepcijas Electromagnetics. thats per IMP.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back