pasakykite man šioje programoje klaida

A

ashishjindal76

Guest
Hi folks, kaip RU Visos. ei aš susiduria su problema, kaip įprasta. pagrindus patikrinti paprastą programą, kuri pateikta žemiau modulis LED (Hex, LED), įvesties HEX, išėjimo šviesos diodas; raj LED, visada @ (hex) pradėti atveju (HEX) 1'b0: LED = 1'b1; / / 1 1 B1: LED = 1'b0 / / 2 nutylėjimą: LED = 1'b0 / / 0 endcase pabaigoje ši programa buvo compliled ir susintetinti naudojant ISE 5.2 / šią programą rengia ir sintetinti be jokios klaidos arba įspėjimo. dabar čia ateina su problema, kai aš duodu šį failą kaiščių apribojimus ji sėkmingai genrates bitų failą, taip pat sėkmingai genrated mcs failą. MCS failas yra įkeltas į FPGA Prom doesnot atlieka. gali kas nors pasakykite man y tai yra happeneing. kas galėtų būti čia klaida. kas yra galimas sprendimas. Aš naudoju spatranIIE XC2S300E FPGA Memec pateikta ant lentos. Thanx iš anksto. ashish

Ar jūs imituoti šį kodą? Manau, kad jums negali naudoti produkcijos Kaisčiai, vadovaujama raj (LED) su to paties pavadinimo. pakeisti raj pavadinimas ir assigne išėjimo (LED) net itssignal.

Savo kodą, plotis HEX 1-bit. Taip LED visada turi būti "1". LED niekada negali būti "0".

Gerbiamasis MC & FPGA jei ir nori gauti produkcijos išvesties prievadas uosto muat būti priskirta nei registrą arba vielos, tada tik ir galėtų gauti rezultatus uoste. Dėl ashish

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back