Paryškinimas tinklais Cadence išdėstymo priemonė

I

IEP

Guest
Hi, I'm santykinai nauja Takt vartotojas ir, įsitikinęs, kad su schematinis įrašas ir imitavimas, esu stengiasi gauti užėmė išdėstymą įrankis.Kiek galiu pasakyti, atrodo, nėra veiksmingas būdas hierachally išryškina tinklą išdėstymo vaizdas (kad jis pėdsakai elektros jungtis per metalo sluoksnių).Ar tai tiesa?

Aš naudoju funkciją per Takt išdėstymo įrankį ankstesnį bendrovė leido susekti tinklai per funkciją Rodyti išteklių redaktorius tačiau, atrodo, negalime rasti tai, Takt insallation mano naują bendrovę.Gal tai buvo vartotojo funkcija nėra standartas, Cadence?

Any ideas wdzięcznością gavo.

Į sveikatą,

IEP

Jūs galite naudoti
Sujungimai-> ženklas neto ..į sveikatą.n congrates dėl yjour naują darbą.

Ačiū.Aš jau bandė, tačiau dėl kažkokių priežasčių, kai aš spustelėkite vieną M1 neto ji išskiria viskas (metalo, medžiagos, darbai).Nežinote, kodėl.

Aš taip pat definiteluy peržiūrėta funkciją, kuri leidžia kelių tinklai būtų išskirtos (ir užpildyti) naudotojo apibrėžta spalvų.

I just
can't seem to find it here.

Labai erzina.

Į sveikatą,

IEP

Galite naudoti poli varžai ..n darant abu pabaigos nebus prisijungti ....o per ženklas neto užtrunka poli taip pat conneccting elementas taip shorting abiejuose ....
Tai gali būti priežastis ..

IEP rašė:

Aš jau bandė, tačiau dėl kažkokių priežasčių, kai aš spustelėkite vieną M1 neto ji išskiria viskas (metalo, medžiagos, darbai).
Nežinote, kodėl.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back