Parfil? - Mikrojuostelinių filtras dizainas

B

blekot

Guest
Ar jūs šią programinę įrangą, projektuoti mikrojuostelinių filte? Jei kas nors tai visa programa, aš bus dėkingi įkelti vieną f * p serveris, ir siųsti man paštu nuorodą. Bet kokios informacijos, labai sveikintinas. : Smile:

Aš kai su Parfil "Windows" versija filtrai, tačiau naudojami tik pradinio dizaino, tada optimizuotas MWO. Taip pat yra klaidų, jei naudojami metrinės sistemos vienetus, galutinis pavidalas filtras, suprojektuotas Parfil bus trumpuoju žemės Vias ilgis (jei naudojami failai dizainas), ne milimeters, tačiau colių! Taigi, mano pasiūlymas naudoti šią programą pradinio dizaino, tik tada dera su MWO, arba naudoti Genesys tiek dizaino etapai. Galite atsisiųsti šį PROG kaip wavecon.zip iš HMX kataloge FM1. Tuo savaitgalį galite naudoti viešosios slaptažodį, jei ne nuolatinė prieiga. [Šis pranešimas buvo redagavo: HMX 2002/3/24 18:44]

2002/03/24 14:12 HMX rašė: aš kai su Parfil "Windows" versija filtrai, tačiau naudojami tik pradinio dizaino, tada optimizuotas MWO. Taip pat yra klaidų, jei naudojami metrinės sistemos vienetus, galutinis pavidalas filtras, suprojektuotas Parfil bus trumpuoju žemės Vias ilgis (jei naudojami failai dizainas), ne milimeters, tačiau colių! Taigi, mano pasiūlymas naudoti šią programą pradinio dizaino, tik tada dera su MWO, arba naudoti Genesys tiek dizaino etapai. Galite atsisiųsti šį PROG kaip wavecon.zip iš HMX kataloge FM1. Tuo savaitgalį galite naudoti viešosios slaptažodį, jei ne nuolatinė prieiga. [Šis pranešimas buvo redagavo: HMX 2002/03/24 18:44]
Pabandykite sonetas ar Genesys, kai pavyzdžiui ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back