paprasta vadovaujama adatinis 8 * 8

I

imranshouket

Guest
Hi guys, Aš esu bando padaryti 8x32 matrica, naudojant pridedamą schematiškai, nes aš naudoju protonų plėtros paketo, gaunu nežino, kaip rašyti už tai kodas. Prašome, jei some1 C schematiškai ir parašykite man paprastą kodą, kad galėtų suaktyvinti visų coloums ar eilučių. PS pridedamą schematiškai yra ne mano asmeninis schematiškai, aš turiu kai forume. [Size = 2] [color = # 999.999] Pridėta po 3 valandas 49 minučių: [/color] [/size] Ei vaikinai, prašome any1 čia padėti

Aš ne rašyti kodą jums, bet galiu jums pasakyti, kaip ji veikia, tada galite parašyti kodą save. Uosto (rojaus smeigtukai), stulpelių adresai, Port B (RB smeigtukai) eilutės duomenis. Jūs turite dirbti šrifto informacija save, tada įdėkite rojaus ir LED duomenų stulpelio adresą, kad RB skiltyje. Pavyzdžiui, jei jums padaryti visus rojaus smeigtukai mažas adresas fiirst skiltyje ir, jei jūs įtraukėte 0x55 RB smeigtukai galėtumėte gauti pakaitinių LED tą stulpelį įsižiebti. 0x55 01.010.101 dvejetainiu, ir kur yra, "1" numeriu, atitinkamas šviesos diodas pradės šviesti. Brian. [Size = 2] [color = # 999.999] Pridėta po 4 valandų 50 minučių: [/color] [/size] Būkite atsargūs, įsitikinkite, kad jūsų šviesos diodai gali atlaikyti 5V atvirkštine kryptimi. Į šį dizainą, poliškumo apsisuks, kai šviesos diodas yra išjungtas. Brian.

Tai nėra geras dizainas, 1 / 32 muitą LED yra labai silpnas.

Hey thanks for the info, yeah LED šviesos iki silpnas, jei aš naudoju ULN2803 kad būtų gera idėja.

vaikinai any1 galėtų pasiūlyti man ar man pateikti nuorodą į geresnį projektavimą, kur galėčiau gauti LED dega daugiau šviesesnę.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back