paprasta perjungti klausimas

G

Gra

Guest
Taip paprasta, aš beveik per įsiskolinęs paklausti.Beveik ....

So I am looking at supirkimo kai jungikliai ir matau, dauguma jų yra įvertinta bent 1 amp ne 250V.Pagrindinės teorija sako, kad jungiklis gali būti 250 W. ... todėl manau, kad jis yra saugus siekti 12 amperų per tą patį jungiklį, esant 12 V

Thanks in advance for your help.

- Chris

Už ryšius, paprastai didžiausios srovės įtampa DC ir AC operacija yra nurodyta.Toggle switch kontaktai didžiausia įtampa ir srovė reitingai AC ir DC operacijos.Tipiškas Toggle Switch gali dirbti mažiau nei nuolatinės įtampos kintamosios srovės įtampa ne nominalioji srovė, pavyzdžiui, įjungti gali būti įvertintas 5 A 125 Vac ar 5 ir 28 Vdc.
Už skirtumo priežastis yra ta, kad kai kontaktai yra tiesiog pradžios, šiuo metu toliau (trumpai) su lanku visoje, kuri linkusi dega ir duobės sąlyčio paviršiuje.AC bus lanko mažiau nei DC pačios kintamosios srovės įtampa, nes ketina 0 V du kartus per ciklą.

Nonono ....Abi didžiausios įvertinimai turi būti atsižvelgta į.Tai reiškia, kad kai jungiklis yra, maksimali srovė per jį galima 1A, ir kai adresatas yra išjungtas, didžiausios įtampos tarp kontaktų gali būti 250V.Maksimali srovė diktuoja fizinis aspektas laidžiosios dalies pakeisti.Jei bus Perkrovos jungiklis su šiuo metu didesnė nei maksimali vardinė srovė (bet ne per daug didesnis), pereiti tikriausiai šilumos, ir jūs rizikuojate gauti kontaktus suklijuoti tarpusavyje, nes elektros lanku.Jei bus perduoti labai didelės srovės (tarkim 12a 1A vertinta jungiklis), jums tikriausiai ištirptų susisiekti.Maksimali įtampa yra tiesiogiai susijęs su tarpusavio ryšius ir izoliavimo medžiagos rūšį atstumas, kad būtų išvengta elektros aplaužyti.

/ pisoiu

Thanks for your help, bet aš vis dar nėra aišku, jūsų atsakymo.

Aš planuojate naudoti jungikliai daug mažesne įtampa, bet bus stumti daug daugiau nei dabartiniai per juos.Vertinimų Aš skaitau yra tikrai Kontaktai įvertinimai.Dauguma jų yra VAC įvertinimai.Jie nurodyti 6 amperų ne 125V arba 3 250 V. Kokie yra tai, ką būtų galima tikėtis .... P = I * E.

Bet aš prašau, jei tai bus surengti net jeigu aš noriu stumti 2x tiek, kiek šiuo metu per jį, nes jie nurodo.Norėčiau pasinaudoti šia 12 amperų, esant 12 V įtampai įjungti.Man atrodo, kad tai bus bauda, nes ji yra vardinė galia 750 vatų, o aš tik naudojant jį 144.Bet mano protas atgal aš apklausą, jei jis yra ok iš teiginiu, kad aš ketinu įdėti daug daugiau nei dabartiniai per jį kaip jie spec'ing.Ir atsparumas arcing (aukštesnės paraiškas) yra kitoks nei kaitinimo efektas gausite paleisti 2x tiek, kiek šiuo metu per jungiklis, nei ji yra vardinė.

Bet, galų gale, atrodo, kad jis turėtų tik nusileisti į bendrą galią.

Dar kartą ačiū už jūsų pagalba, aš vis tiek norite gauti daugiau informacijos, susijusios su mano klausimą.

pisoiu --
Aš perskaičiau jūsų žinutę po mano paskutinio atsakymo.Ir tai buvo būtent mano problema.Tačiau, tiesiog ieško savo Jameco katalogas čia matau juos specing Kontaktai reitingą (pavyzdys)

Dalies numeris 76523CL xref JMT113 (ne) VAC 6 (AT), 125 ir 3 (at) 250

Būtent todėl aš prašau, jei ji yra tiesiog galia.Bet aš ne klausia, ar aš maniau, kad tikrai buvo taip paprasta.

Thanks for your help.

- Chris

Perk rašė:

pisoiu --

Aš perskaičiau jūsų žinutę po mano paskutinio atsakymo.
Ir tai buvo būtent mano problema.
Tačiau, tiesiog ieško savo Jameco katalogas čia matau juos specing Kontaktai reitingą (pavyzdys)Dalies numeris 76523CL xref JMT113 (ne) VAC 6 (AT), 125 ir 3 (at) 250Būtent todėl aš prašau, jei ji yra tiesiog galia.
Bet aš ne klausia, ar aš maniau, kad tikrai buvo taip paprasta.Thanks for your help.- Chris

Analogiškai ...BUSSMANN Fuse

Reitingas: 250VAC / 1A
Jūs negalite naudotis šia saugiklis apsaugoti savo elektros prietaisas, jeigu įprastomis eksploatavimo srovės elektros prietaisas 110VAC / 10A.SPECTRA-STRIP 0.05 "Butas Planar Ribbon Cable

Reitingas: 300V / 1A
Tai nereiškia, galite naudoti kabelį prie jūsų elektros tiekimo įrenginys, kuris reikalauja 12V ir 25A.Įtampai, pvz 300V šleifą, tai papasakoti didžiausią įtampą, kad izoliatoriaus (apvyniojamas dirigentas) gali išlaikyti, kol ji sugenda.Aukštos įtampos paraišką, kabelis gali būti įvertinta kaip 1KV / 1A, bet tai nereiškia, kad jūs galite jį naudoti 1V / 1000A prašymą!

Ačiū vienas.Suprantu sąvoką.Pagrindinė priežastis, kodėl man buvo apklausti jį, nes susisiekti reitingas eidavo į nurodant du reitingai problemų.and 2 amps at 125 V.

1 stiprintuvą esant 250 V ir

2 amperų ir esant 125 V

Pabandykite pažvelgti į Matsushita / nais TX spec Relės parodyta apačioje pav.Nors Max.perjungimas teisė yra suteikta, kaip 60W, tai nereiškia, kad jūs galite valdyti Relay pereiti srovės didesnės nei 2A, nors įtampa yra mažesnė 30VDC.Tai kažkas panašaus į SOA (saugaus veikimo plotą) MOSFET arba IGBT.Mano nuomone, tai tikriausiai gali persijungti srovės 4a, relės, tačiau gyvenimas gali būti ilgas.
, probably you could find the answer in the book.

Jei Jūs galite gauti šią knygą inžinieriaus Relay vadovas, 5th Edition,
tikriausiai galima rasti knygoje atsakyti.

and you can read it when you're free.

Kai kurios knygos yra skelbiami turinį http://www.leachintl2.com/english/english2/vol6/
ir galite perskaityti it When You're free.Jei turite surasti, PLS dalis.Ačiū.
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungęs, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back